Scudo Sports

Böyle bir makineniz olsun ister misiniz?

Scudo
Bu aletin çeşitli varyasyonları var. Normalde kayaları parçalamak için kullanılıyor taş ocaklarında. Bizim laboratuarda da vardı bunun küçük versiyonu.Ne atsak yiyordu :) Konkasör deniyor bu alete. Daha 1 hafta önce DSİ de kullanmıştım :) Tabi bizim kullandıklarımız yerine sabitlenmişti. Fakat bu tekerlek üzerinde. Seyyar konkasör :))

İçine düşsen kurtulma şansın yok.

Arkadaşlar bir de eski bisikletleri de içine atıyorlar.
Sonuç: Bir kaç vites kolu, aktarıcı :)

o makineden bana da lazım :)

Rüyalara girer bu makine yeni aldığınız gözünüz gibi aktığınız bisikletinizi biri buna atıyor gibisinden :)

@Muammer D.

Zaten bizim burada amacımız eğlenmek değil mi? İllaki sizin mantığınızla mı hareket edeceğiz ?

Et atılan modeli de vardı galiba.. Bütün danayı atıyorlar kıyma olarak çıkıyor. Canlı mı atıyorlardı yoksa. :Skull-175. öyle bir şey izlediğim kesin de , hayvan canlı mıydı onu hatırlayamadım.

Mesela bilinen büyük burger firmalarını biliyorsunuz. Onlar tavuk menüde kullanılan Kıymayı tavuk çiftliklerinden alırlar. Fakat şöyle birşey var, Bu tavuk çiftliklerinde ki hayvanlar, buna benzer bir makine ile canlı canlı içine atılıyorlar. Bunun sonucunda canlı tavuk olduğu gibi kıyma olarak çıkıyor. Siz karar verin ne kadar iyi, ne kadar sağlıklı???

Öyle bir söylenti var evet bu hamburger firmalarının kullandığına dair ama ne derce doğru bilemem.

öf bunun içine kudret abi düşse o bile parçalanır :D (töbe :D )

Bir de gizli mesaj var içeride, çiçek çocuklara sesleniyor (özgür toplumculara, halka, emekçiye) başkanın (Sermayenin) yerine park etme hurdanı alır gidersin canına okurum :)
Çok mu pipirikli oldum ne :D

• Beğen
Tepkiler: ali karagönlü
Geri