Scudo Sports

Boya sorunu. Nasıl oldu?

Anonim

Silinmiş hesap
Tepki
316
Herkese merhabalar.

Bisikletimin bazı yerlerinde başından beri ufak tefek boya problemleri vardı. Daha sonraları da bir iki tane daha vuruk benzeri boya hasarı oluştu. Kendi hatamdır, olur böyle şeyler çok da abartma demiştim kendime ama bugün yeni meydana gelen boya kusurları canımı sıktı. Çünkü bi tanesi darbeden kaynaklanmadığını gösterir şekilde kabarıp yırtılmış bi boya katmanıydı. Fotoğrafları ekliyorum bi fikri olan varsa sevinirim.

122077 dosyayı görüntüle 122078 dosyayı görüntüle

Scudo
karbon folyo yada şeffaf folyo kaplayın eğer taş çarpmasıyasa boya kalktıysa oje kullanabilirsiniz

Taş gelcek bi yere benzemiyo aslında. Yeni de bisiklet. Normalde olan bişey midir yoksa firmayla iletişime geçmek gerekir mi? Bu şekilde devam ederse çünkü yamalı bohçaya dönecek arka bacaklar

Muhtemelen taş sıçramasından kaynaklı olmuş gibi duruyor. Yanınızdan geçen bir taşıttan bile sıçramış olabilir.

D6503 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

@ersinnsahin Bisikletin sağı hocam burası ya, arabadan bu tarafa sekmesi zor gibi. Hiç bu tarafına da yaslamıyorum bi yere :kötü:

En güzeli arkadaşın da dediği gibi şeffaf kaplama yapmak aslında. Bir ara ben de yaptırmayı düşünüyorum.

D6503 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

O bölgeyi darbeden pek de koruyamadığınız, diğer 3 farklı noktadaki boya kalkmalarından belli. DC-fix şeffaf alıp kaplayın isterseniz

• Beğen
Tepkiler: ersinnsahin
Bencede darbe almış, hatta taş çarpmış gibi duruyor. Üretimden kaynaklı bir sorun olduğunu düşünmüyorum.

@Cem cmGecmis olsun diyorum...ve Güle güle kazasız belasız kullanın.sevindim adınıza...

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

@bilalfidanboy Sağolun teşekkürler. Zaten bu tür durumlarda zorda kalmamak için Cube tercih etmiştim. İyi de oldu. Kurumsal kimlikleri oturmuş bi firma. Taş gelmesi mümkün olmayan bi yer olduğu için boya sorunu olduğu belliydi zaten. Hemen gönderdiler yeni kadroyu eskisini ardından biz gönderdik.

@Cem cmYanlış hatırlamıyorsam bazen kendi cube bisikletim ile sizinkini neredeyse karıştırıyorum.... hayırlı olsun

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Daş diyildir o; daş olsaydı zaten duramazdın.
Cube 1- 0 Daşlar

Geçmiş olsun ,güle güle kullan

• Beğen
Tepkiler: Atasoy
Geri