Cengiz Parlakgül Forum Bağımlısı Kayıt 3 Nisan 2008 Mesaj 1.120 Tepki 741 Şehir istanbul İsim cengiz parlakgül 13 Nisan 2012 #1 10 dakikalık bir kısa film beni bir şeyler üzerine düşündürdü paylaşmak istedim (link) (videoyu buraya koymak isterdim ancak beceremedim. umarım bu şekilde bir sakıncası yoktur) ilgili kısa filmlerin paylaşılması dilekleri ile.. Tepkiler: Mutlu Onur ÖZDEMİR ve tatata
10 dakikalık bir kısa film beni bir şeyler üzerine düşündürdü paylaşmak istedim (link) (videoyu buraya koymak isterdim ancak beceremedim. umarım bu şekilde bir sakıncası yoktur) ilgili kısa filmlerin paylaşılması dilekleri ile..
tatata Üye Kayıt 20 Ağustos 2008 Mesaj 80 Tepki 52 Şehir Ankara 19 Nisan 2012 #2 Harika bir kısa film..Zaten Great Britons kısa film ödülünü hak etmiş.Konu klasik bir çocuğunu bir kamyon kazasında kaybetmiş baba olmasına rağmen sinematografisi, müziği ile etkileyici bir film.Paylaşım için teşekkürler Tepkiler: Cengiz Parlakgül
Harika bir kısa film..Zaten Great Britons kısa film ödülünü hak etmiş.Konu klasik bir çocuğunu bir kamyon kazasında kaybetmiş baba olmasına rağmen sinematografisi, müziği ile etkileyici bir film.Paylaşım için teşekkürler