Scudo Sports

bottecchıa bittiiiiiiiiii :):)

tansu berkay

Forum Demirbaşı
Tepki
360
Bisiklet
Colnago
bottecchıa 1980 değişim başlıyor :) hazırlık aşamasını tamamladıkdan sonra sonucu burada paylaşmak istedim. gerçekten başka bir duygu. her saffası ayrı bir zevkti bütün bu süreçden sonra sürmesi bambaşka bir keyif aslında en kısa tarifi: zehir kana karıştı :)
bu arada cadde bisikletten muhammed ve bisiklet forum ailesine yardımlarından dolayı çok teşekürler buyrun resimler.

Scudo
Hayirli olsun cok guzel olmus yau!! renkler falan guzel, bir de jant stickerlari cikti mi tamam :) aslinda cikmasa da olur bence guzel yine de eheh

Bu arada o eski seleye ne oldu? Bir de sanki biseyler eksik bunda dimi, gitmez bu bisiklet ben diyim :D

Tansu abi süper olmuş vallahi.. Sizleri görünce bende gaza geliyorum toplamak için ama eksiğim çok olduğu için sürekli erteliyorum.. Herhalde kıştan sonra ancak toplayabilirim bende..

• Beğen
Tepkiler: tansu berkay
Elinize sağlık. Çok güzel gözüküyor.
Zinciri biraz germenizi önermek isterim.
İnternetten gidonunuza uyacak çok güzel elcikler bulabilirsiniz.
Arka hub çok değişik geldi, daha önce böyle birşey görmemiştim.

• Beğen
@mcanb

:) o eski sele şu anda masamın üstünde obje oldu
pedallar ve elçikde daha karar veremedim o yüzden deneme amaçlı bir pedal takıp çıkardım...

• Beğen
Tepkiler: mcanb
herkese teşekürler işin en keyif veren yanı zamana yenilmeyen bir tasarım olan bisiklete tekrar hayat vermek ince yapısı zarifliği akıcılığı gerçekden insanı büyülüyor ve en önemlisi ruhunu kaybetmiyor ve garip olan sana tekar tekrar burda olduğunu hatırlatıyor senelerin tecrubesi unutmamış gibi çok duygusal oldu ama özü böyle bir şey.

süper gözüküyor, ellerinize sağlık gerçekten bayıldım renk uyumu falan süper belki mavi elcik kullanabilirsiniz, Mete' nin dediği gibi zincir biraz bol duruyor fakat yer varmı drop-out larda germek için onu en iyi siz bilirsiniz varsa süper yoksa nasıl olcak bilemedim tabi...
ama görüntü tek kelimeyle şahane ;)

• Beğen
harika olmuş logosunuda aslında biyerlere sticker şeklinde yapışturmak iyi olur :)

Ilk halini ilk gordugumde temiz gelmisti gozume de simdi ust uste olunca anladim ku baya kalabalik ve kirliymis aslinda :)

• Beğen
@Can Özbek

zincirin boşluğunu alacak yer var ince ayarlarını daha tam yapamadan paylaştım resimleri en kısa zamanda eksiklerini tamamlamak ve keyfini sürmek istiyorum bende..elcik kısmında bende kararsız kaldım mavi yada bulabilirsem şeffaf bir elçikde olabilir ama kalın etli bir elcik kesinlikle olmuyor denedim :)

• Beğen
Tepkiler: Can Özbek
@mcanb

bende aynı durumdayım bir ara boyatmasammı acaba bile düşünmüştüm ama sonuç bambaşka birşey oldu.....

O zaman tam olarak bitince sizide sahilde aramızda görürüz, grup kalabalıklaşıyor gittikçe güzel bir duygu bu :)

• Beğen
Geri