Scudo Sports

Boncho - Bisiklet ve sürücü için panço projesi

enqinHLC

Forum Bağımlısı
Tepki
854
İsim
Engin
Bisiklet
Beldesan
Merhaba arkadaşlar, yeri burasımı bilmiyorum. Giyimle ilgili olduğu için konuyu buraya açmak istedim.
Kullanışlı olarak tasarlanmış ve çok hızlı şekilde toplanıp/giyilebiliyor. Alttan gelecek olan sıçramalara yine çözüm değil fakat ben yağan yağmur için %99 koruma sağlayabilir düşüncesindeyim.

(link)

• Beğen
Tepkiler: halil fatih akbaş
Scudo
Yanınızdan geçen ilk araçta lanet edersiniz buna.

@Barış TURAN

Barış bey, yanlış anlamazsanız affınıza sığınarak kendi düşüncemi belirtmek istiyorum. Araçların geçerken attığı suların bende farkındayım tabiki ama pançoların tasarlanma amacı yukarıdan ve karşıdan gelen suyu engellemek değil midir? Yanlardan aşağıya uzanan bir panço düşündüm de lastiklere dolanması ve ölümle sonuçlanabilecek kazalara mahal vermesi yüksek ihtimaldir. Standart yağmur koruyucu kıyafetlerle birlikte kulanılması ve bisikletin gidon üzerindeki ekipmanının yağmurdan zarar görmemesi adına pratiklik için tasarlanmış bir ürünü, bu şekilde düz mantıkla düşünerek değerlendirmek yanlış değil midir?

• Beğen
Tepkiler: Barış TURAN
Evet küçük oluşu kullanım ve taşımasını kolaylaştırmış.Bence yağmura yakalanınca uygun bir yerler bulana kadar kullanılabilecek bir ürün.Ben yağmur yağma ihtimaline karşı üzerime ince üst yağmurluğumu giyer yanıma da katlandığı zaman çok küçük bir çantaya sığabilen bir pantolon alırdım.Tabi yolda giy-çıkar bundan zahmetliydi.

@Tayfun Sezer Pratikliği için bile ön plana çıkabilecek bir ürün, heleki bir süre kullandıktan sonra çok seri bir şekilde giyilip çıkarılabilir. Videodaki gibi seri kullanımı hemen beklememek gerek birazda el alışkanlığı lazım birkaç kullanım sonrası el alışmış olacaktır.

@enqinHLC Tam koruma alt üst yagmurluk lüksünün verdiği snoblukla yapılmış bir yorumdur benimkisi :)

• Beğen
Tepkiler: enqinHLC
Geri