Scudo Sports

Bmx Street "Funky"

Emre Secer

Üye
Tepki
41
Evet arkadaşlar Bmx'imi ilk aldığım zaman ;
http://www.bianchi.com.tr/yonetim/urunresim/funky.jpg

Buda Zincir koruması Sele lambası vs. gereksiz eşyalar çıkarılıp Pegler Kırmızı-Mavi Boyanmış Hali

http://i1002.hizliresim.com/2010/2/11/6384.jpg

Yakında Videolarımızla karşınıza çıkarım inşallah.:rolleyes:

Marmaris'ten Selamlar

Scudo
aynısı bizdede var, exit modeli. benim üstünde yaptığım değişiklikler şöyle, ön fren ve gyroyu söktüm, 2 pegi söktüm. en az 1 kiloluk bi ağırlık kalktı bisikletten ve zaten bianchinin bmxleri gerçekten çok ağır. eski hali mtb street bisikletimle aynı ağırlıktaydı.

sıradaki değişiklikler en başta 3 parça ile aynakol dişlisi değiştirmek olucak. diğer parçaları zaten idare eder. bi arada uygun fiyatlı 2. el bi kadro düşerse foruma onunla değiştirmek olucak.

hayırlı olsun bmxiniz...

Öncelikle hayırlı olsun.Hoş olmuş.Sprocket in değişmesi gerekli bence,en azından 33t ile değiştirmelisin.Daha hafifler bmxin =)

• Beğen
Tepkiler: Emre Secer
@ali ozel

Evet onların değişmesi gerekiyor bencede ama biraz daha vakit var ona :)

Hayirli olsun ;) bence firin boya ile boyarsan daha guzel olabilir :))

Renkde çok güzel.Umarım kazasız güzel hareketlerle karşımızda da olursun.
Slm lar kardeşim.Paylaşımın için de ayrıca çok tşk ler.

Merhaba Emre.Bisikletinin renkleri gerçekten çok güzel.Ama bu sene çıkan Bianchi bmxlere hiç ısınamadım.Sadece bana görüntü gibi geldi.Bir belderia,salcano dan farkı olmadığını düşünüyorum.Amacım bisikletini kötülemek değil.O parayı vereceğine biraz daha üstüne ekleyip MirraCo alabilirdin.:rolleyes: Bianchi bmxler hem ağır hemde fren sistemi v-break sistem.V-break sistem ile gyro uyum sağlayamıyor, düzgün çalışmıyor.Sakın bisikletini kötülüyorum sanma.:in: Yeterki bisiklete binmeyi ve hareket yapmayı iste.Çünkü iş bisiklette değil sürücüdedir her zaman.İyi günler iyi forumlar.

@poytatu

evet bununla hareket denemeleri filan yapıcam zaten iyice bisiklet yıpranıcak yüksek fiyata miracco almak yerine bunu aldım iyice bmx lere alışıncada miracco alıcam evil-b konusundada hergün bmx calıştıgım arkadaşımda var bisikleti hafifçe düşürdü ön freni yerinden çıktı arka fren kendi kendine sıkmaya başladı vs. vs. baya sorunlu ama bunda ağırlık dışında bi sorun yok yorumun içinde teşekkürler

• Beğen
Tepkiler: poytatu
ne yapıcagına baglı eger flat yapıcaksan bu bisiklet yetmez ilerde ama streette ole bişey olmuyor 3 -5 kilo seni yormuyor güle güle kullan kadro olarak güzel bi goruntusu var :D

peglerinin renkli olması enteresanmış bak :D bendede exit var.bende arka freni söktüm,sticklerı çıkarttım falan ama hala eşşek ölüsü gibi :D

Geri