Scudo Sports

bmx parça fiyatları

Onur Dokmetas

Aktif Üye
Tepki
59
arkadaşlar bmx işinde yeniyim bmx ii parca usulü toplamayı düşünüyorum (parça parça alırsan pahalı olur demeyin biliyorum :) ) sadece bana parca fiyatları lazım gidon bogazı jant göbekler aynakol vs.. parçlar hakkında fiyat bilginiz varsa yazarmısınız ucuz ve orta parca fiyatları ve nekadar nekadardan başlar yardımlarınızı bekliyorum... :D

Scudo
ya o onemli değilde parcayı bulabilecekmisin o var
mesela lastıkler asagı yukarı en az 80 pegler gt 80 4 adet aynako 100 gt kadro en az 200 on gıdon 40 fren takımları gyro 100 sele sele borusu 40 jantlar 100 iç lastıkler var gobekler var gobeklerde 100 lıra yazar bunlar asagı yukarı fıyatlar sen en ıyısı onno ustanın da dediği gibi git bi bisikjlet al toplarım toplaması zevkli deme benden demesi:)

eh be hocam masallah sende gitmiş nerde en pahalı parca var onu yazmıssın 3 parca s olsada olur pegler sorun degil gidon sorun degil jantlar hangi lastikler merak ettim okadar eden göbeklerede ucuz olsa sorun degil rulmanı yaparım ben onları :)

Göbeklere 100 ytl az bile söylemiş.Rulmanlı göbekler 120€ gibi bir fiyat 48 delik.;) Ya toplamak kolay ve zevkli gibi görünür ama sen o parçaları alıp hepsini kendin toplayamayacaksın bence ve onu yaptırmak fiyatını geçtim sadece beklemesi bile insanı huzursuz ediyor.

sorun degil toplaması zaten hemende olucak iş degil sınavlarım var :) birde göbekler birde nasıl bir göbektir bu okadar fiyata :) freecoster filanmı

arkadaslar yanıgına korukle gıtmek gıbı olmasın ama 36 jant kıme yetmıyor lastıkler 30 ytl 1 sene kullan at

Geri