Scudo Sports

<bmx öğrenmek istiyorummm>!!!

mac-bmxtreme

Daimi Üye
Tepki
178
slm!adım ali .foruma yeni kayıt oldum bisikletimide yeni aldım pek iyi bişey diil biraz dandik marrkasıda sedona fln diil .hareket öğrenebileceğim alternatifler yazarmısınız , hareketlerin ismleri fln, püf noktaları yani öretici bişiler :( lütfen. bildiklerim bi zıplama 60-70 cm bide ters sürebiliyom okadar hepsini kendim örendim bi yardım eli uzatın zaten hepsini arka bahçde örendim gidilebilecek bi parkur fln varmı? bu yazıyı okuduğunuz için teşekkür ediyorum saygılarımmla:)

Scudo
Caddebostan sahile takılabilirsin.Tabi Emir'in sorduğu gibi semt olarak bir yer söylersen ona göre yardımcı olabiliriz.

oralarda fazla yer bılmıyorum ama bılen varsa soylesın

arkadaşım ben erenkoyde oturuyorum biz genellikle cadde ve caddebostan da takılıozz istiyosan gel buluşalım msn :emir_restpectrap@hotmail.com

saolun ne zamanlar buluşuyosunuz kaç kişi yaşınız kaç ben 15 yaşındayım

valla nerdeyse hergun buluşuyoruz bizm yaşlarımızda 16-20 arasında deişiyor=)

ii
bi'şey sorucam benim bmx biraz dandikti zaten aynakol ve frenleri kırdım ayrıca 2jantta yamuldu şimdi 2gün içinde sipariş vermeliyim bu parçalar için ne önerirsiniz yoksa yeni bitanemi aliim 2.el yada ucuz bi sıfırmı?ucuz güzel bişeyler varmı

ben hem flatland hemde street yapiyom ona freestyle mi deniyo ona göre bisiklet arıyorum

Freestyle deme de extreme de daha doğru olur freestyleda olur tabi ama extreme daha farklı bi kavram.Bende caddebostandayım ama mtb kullanıyorum.Bana sorarsan 2. el kaliteli birşey al onda iyice öğren birşey olursa içinde yanmaz.Sonra güzel birşeyler alırsın.

O konuda pek bilgim yok salcano evil-b gibi bir bisiklet var sanırım ama asla tavsiye etmem.

Geri