Scudo Sports

bmx modelleri

aycan5567

Üye
Tepki
0
Ben 11-12 senedir bisiklete biniyorum.Youtubeden videoları izledim bunny hop falan böle şeylerin en iyi bmxlerde yapıldığını gördüm.Bana gereken bmxi arıyorum.
boy 1.75 kilo 65 ve hareketleri yaparken çok düşüp kalkacağım için sağlam bişiler arıyorum.Model isimlerini istiyorum ama burda pek seçme şansı olmuyo insanın:D o nedenle bisiklet alırken nelere dikkat etmem gerektiğini söylerseniz sevinirim.Altımdaki bisiklet 4. bisikletim olduğu için babamdan nakit alma durumum yok o nedenle ne kadar ucuz(ve sağlam ve hafif) olursa o kadar iyi olur diye düşünüyorum.Bu arada zonguldakta oturuyorum zonguldaklı arkadaşlar varza mağaza isimleri alabilirim.

Scudo
Valla öncelikle Zonguldakta çeşit nedir bilmiyorum...Ama bencekargo yoluyla sağlam bişeyler almak daha mantıklı olacaktır...

Eğer sağlam birşeyler istiyorsan ucuza çıkmayacaktır...

Şuanda Türkiye'de fiyat performans alanında eniyi BMX gt'dir...400-600 arası değişiyor fiyatları...

aycan kardesım extreme bmx bolumnde mirraco&dave mırra dıye bır bolum var oraya bakarsan bmx modellerı koydum orayı bır ıncele bu sene 2008 modellerıde gelıcek subat ayında.
basarılar

peki ben bi ustaya yaptırsam nelere dikkat ediyim? daha önce yaptırıp da bisikletinde sorun çıkan oldu mu? ve yaptırırsam gt aire benzemesini isteim ama .
fenler disk mi olsun lastikler,aynakol falan naslı olsun

Geri