E extazy_arda Üye Kayıt 2 Eylül 2007 Mesaj 68 Tepki 6 Şehir istanbul üsküdar 9 Eylül 2007 #1 ARKADASLAR bn bu BMX e her zaman hayrandım deneme fırsatım daha yenı oldu bmx kullanan arkadaslar bana adam akıllı takılacam mekan söleye bilirseniz sevinirim ROCK' N ROLL Tepkiler: isakcan
ARKADASLAR bn bu BMX e her zaman hayrandım deneme fırsatım daha yenı oldu bmx kullanan arkadaslar bana adam akıllı takılacam mekan söleye bilirseniz sevinirim ROCK' N ROLL
C cakhiy Forum Demirbaşı Kayıt 17 Haziran 2007 Mesaj 525 Tepki 175 Şehir istanbul/fatih 9 Eylül 2007 #2 karşıdaysan kadıköyde takılanlar vardı galiba.istanbul anadolu bölümen eçarsan daha yardımcı olabilirler amaarttık vuraya açmışsın Tepkiler: isakcan
karşıdaysan kadıköyde takılanlar vardı galiba.istanbul anadolu bölümen eçarsan daha yardımcı olabilirler amaarttık vuraya açmışsın
S sec0 Üye Kayıt 7 Mayıs 2007 Mesaj 26 Tepki 1 Şehir istanbul 9 Eylül 2007 #3 walla caddebostandayız barbors bulvarınada takılabilrsn Tepkiler: isakcan
E extazy_arda Üye Kayıt 2 Eylül 2007 Mesaj 68 Tepki 6 Şehir istanbul üsküdar 10 Eylül 2007 #4 seco kardes caddebostan nerlerde takıldıınızı fln solersenız gelebılırım msn verırsen sevınırım Tepkiler: isakcan
E extazy_arda Üye Kayıt 2 Eylül 2007 Mesaj 68 Tepki 6 Şehir istanbul üsküdar 10 Eylül 2007 #5 offf be sıkıldım artık geceler gnduz olsa keske Tepkiler: isakcan