Scudo Sports

bmx Berkin sahilde

Scudo
Sinaan! Niye gündüz çekim yapmıyosunuz ya!!? Allah Allah:) Güzel de olmuş hani..

• Beğen
Tepkiler: Özgür!
dınlkeyen olmaz cunku herkez calısıyo aksam ustu cıkıyoruz we fotolarımızı cekıyoruz.. yoksa gunduz cekım hem bnım ıcın hemde dıer bunny we flat yaban arkadaslarım ıcın daha iii we daha guzel olurdu...

kuma uzanma hareketi süper :)

Gündüz çekimi olayını bende Sinan'a söylemiştim ama çekmiyorlar. Cumartesi-Pazar'da mı çalışıyorsunuz. Şuan havalar 20:30'da kararıyor bu saate kadar çalışıyor musunuz? :) Gündüz ve daha bol resim istiyoruzzz haberiniz olsun. Bir akşam bende geleyim. Canlı canlı izleme fırsatım olur.

buyur gel ne demek bızım kapımız her zaman acık... sızın ıcın ızın gunumuzde gunduz cekım yabıcaz... her zaman bu sefer tek bn deıl tum herkez olucak...
en yakın zamanda

• Beğen
Tepkiler: Hasan Hakan Koç
@sinto

Hay maşallah ..

kafanıza kask taksanız iyi olurdu yiyeceğim de, diyemiyorum çünkü aşağıda kuzu gibi yatanların ne takması gerektiği konusunda aklım yeterince bana yardım etmiyor :D

• Beğen
Tepkiler: kcuk_
Ben bisikletsiz o kadar zıplayamıyorum bunlar bisiklette uçuyorlar. Bari kask takın ne olur ne olmaz.

Süper ...
Arkadaslar gönüllü olarak mi yattilar yoksa yakalayim baglayip zorla mi yatirdilar oraya :)

bi arkadas bnım wıdeomu cekıyo tanımıyoruz tutum yatırdım yere saolsun...
dier arkadasımız BEDO dur bu resımlerı cekmemızde bıze cok yardımları dokundu ama sınanıda unutmamak lazım...bu arda SİNANA BUYUK GECMIS OLSUN DUN CALISIRKEN KADROSUNU YINE CATLATTTI....:(

@soneryen

bnım daha yuksek bunny hoplarım war bunlar fazla yuksek deıl forumdakılere gerı dondugumu gostermek amacıyla bu fotorafları koymus bulunmaktayız...

78 cm bunny hop...yakında 1 mtre:)

oley bugun bunny cekıcez o zamam bugun gunduz cekım fotolarımız gondercez foruma beykı bı vıdeo bıle olabılır tabı sınan montajında ugrasırsa...

@seko123

sen o işi merak etme :D pileri iyi şarj et de yine yarıda kalmasın

kutlarım darling...harbi ii atlayis ;) aaaaaaahh aaaahhh ben nezman yapabilcem acep bole harakatlari:D

Geri