TT yol bisikletinin girdiği her yere girer bu konuda sıkıntı yok

Ben 2 haftalık bir zaman dilimi içerisinde alışmıştım TT'ye.Avantajlarını saymak gerekirse;
-Düz yolda muazzam bir performans farkı mevcut yol bisikletiyle arasında hele aerobara kapanınca sorma gitsin
-Yol bisikleti geçmişiniz varsa alışma süreci çok da uzun olmuyor.
-Birçok parçası yol bisikletiyle benzer olduğundan sanılanın aksine fazla parça sıkıntısı yaşanmıyor.
Dezavantajları;
-Yassı bir yapıya sahip olduğundan yanal rüzgarlardan fazla etkileniyor ancak ön jantın profilini düşük tutarsanız bu sorun büyük ölçüde ortadan kalkıyor.
-Kadro açılarından ötürü sürekli eğilmeniz gerekiyor ve konfor olumsuz yönde etkileniyor.
-Her ne kadar birçok parçası yol bisikletiyle benzer olsa da,bazı ana parçalara zarar vermeniz durumunda tedarik etmeniz zaman alabilir.(sele borusu,maşa,arka fren ayağı..)
-Fren ve vites kollarının ayrı yerlerde olması şehir içi kullanımı bir miktar zorlaştırıyor
-Virajlarda, yol bisikletine göre bisiklet hakimiyeti daha az
Bunlar benim ufak tefek tecrübelerim ancak alırsanız ikinci bir bisiklet olarak alın derim.Çünkü gerek şehir içi koşulları gerek sürüş pozisyonu sebebiyle ki bana göre önemli olan sürüş pozisyonu,uzun süreli kullanımlarda rahatsızlıklara sebebiyet verebilir ve ufaktan bir pişmanlık yaşayabilirsiniz ancak ikinci bisiklet olarak aldığınızda böyle bir sorun olmayacaktır.
Kolay gelsin