Scudo Sports

bisiklette halı saha ayakkabısı

Tepki
69
Arkadaşlar merhaba,
Kilitli pedal kullanmak istemediğim için birçok iyi ayakkabı denedim ancak hiçbirinde Nike Tiempo halı saha ayakkabısı kadar rahat edemedim. Size komik gelebilir ancak pedal hiç kaymıyor, ayakakbı çok rahat ve çok güzel bir pedallama hissi var. Acaba benim gibi birisi daha var mıdır diye merak ettiğim için yazdım. Tabi bir de bu anlamda arayışı olan arkadaşlar denemek isterlerse diye yazdım.
Hoşçakalın.

• Beğen
Tepkiler: Komili
Scudo
Halı saha ayakkabısıyla bende kullanmıştım vakti zamanında, belirttiğiniz gibi rahat bir kullanım olabiliyor pedal ve taban bölmesi birbirine udguğu zamanlar. Ama ayakkabının altı yendikçe kullanılabilirlik düşüyor. Trekking ayakakbıları daha rahat ve konforlu bu konuda bence.

• Beğen
Tepkiler: Samet Horasan
bu kadar konforunuzu düşünmeyin arkadaşlar ya yoksa bi bisikletçinin eksiği hiç bitmez..önemli olan yolda olmaktır özgürlüğün tadını çıkartmaktır..
sana tavsiyem birde çıplak ayak dene:Dçok güzel oluyor ciddiyim..

@HASAN TONBUL

çıplak ayak :)
yok ben almayayım. hani böyle sahil gezintisi mayoyla falan olsa belki de, biraz sert kullandığım zaman kesin arkamda damla damla kan izleri bırakırım. şaka bir yana pedallara çıplak basmak hem de sert kullanıyorsan nasıl mümkün pek anlamadım.

Sürekli trekking ayakkabısıyla kullanıyorum, sürekli problem yaşıyorum.
Yakın zamanda platform pedallar ve freeride ayakkabılarını internette araştırdım;
Kaymaya karşı metal pimli platform pedallarla Five-Ten ayakkabıları tavsiye ediyorlar.

benim bahsettiğimde sahil gezintisi sırasında ya da bahçenizin içinde..plastik pedallarda sorun olmuyor ki zaten sert kullanılıcak bir durum da yok ortada.

dediğiniz doğru olabilir fakat yinede bir kilitli pedal ve ayakkabısı performansı çokça etkiler =))

Kilit pedal hariç birçok ayakkabıyla kullandım, trekking ayakkabılarının tabanları yüksek olduğu için uzun yolda daha az ağrı yapıyor ha konverslede kullandım az biraz rahatsız etsede ben sorun yaşamadım. Kilit pedal almamı gerektiren bir durum olsa kilit pedal düşünürdüm ama maddi açıdan beni çok çok zorlardı açıkçası. Neyseki kilit pedal olmadanda gidebiliyorum ama olsa performans artışı açısından fena olmazdı ama gerek yok vs.vs. Aslında herkes nasıl rahat ediyorsa öyle kullanmalı, Halı saha, Basket,Tenis,Trekking,Günlük,Convers hatta duruma kıyafete göre klasik ayakkabıyla. ;)

Var dostum. Bende Adidas Adizero'yla kullanıyorum. Gerçekten tabanı çok sert olduğu için performansı çok iyi. :)

SPD ye geçeceğim yakın zamanda inş. bu zamana kadar nike ronaldinho ile kullandım performansı iyiydi. :)

treking ayakkabısıyla ben de kullanıyorum.. profesyonel değilseniz spd ye gerek yok.. ben günlük kullanım ve rahatlık açısından gore-tex bir ayakkabı aldım bisiklet üzerinde yağışlı havalarda test ettim iyi sonuçlar aldım oldukça rahat ve kullanım alanı çok fazla..

eski yüzeyi düz pedallar vardı balkan kontra bisikletimde,yaz yağmuru altında çıplak ayak sürerdim çünkü terlikler kayardı.katılıyorum hoş duygudan öte,hazdı..

ben de trekking ayakkabısı kullanıyorum, özellikle dişli modeller seçerseniz, mtb için oldukça iyi performans veriyorlar

gezer terliklerlede süper oluyor am çiden hiç birşey çıplak ayağın tadını vermez ayrı mesele

Tabanı sertçe olan bir street/kaykay ayakkabısı ve bunları kullanıyorum..Bisikleti kilitleyip şehre karıştığımda da, pek göze batmıyorum, memnunum :)

http://i84.photobucket.com/albums/k12/tanarkoburger/Fotoraf0189.jpg

http://i84.photobucket.com/albums/k12/tanarkoburger/Fotoraf0190.jpg

Geri