Scudo Sports

Bisikletle Kano Taşımak: Bir “Kendin Yap” Denemesi

Anonim

Silinmiş hesap
Tepki
316
Merhaba arkadaşlar. Beraber bir seneyi doldurduğumuz deniz kayağımı Keban Baraj Gölü'ne nasıl taşıyacağımı kara kara düşünürken, "Eee, niye kendi taşıyıcını yapmıyorsun?" dedim kendime. Ve aşağıdaki römork ortaya çıktı. Römorka mahallenin çocuklarının ilgisi büyük. Yetişkinler ise bana deli gözüyle bakıyor. Yazının devamını, bütün fotoğrafları ve ayrıntıları şu linkte paylaştım:

Kod:
https://simdiodegilde.wordpress.com/2013/10/08/bisikletle-kano-tasimak-bir-kendin-yap-denemesi/

Sağlıcakla kalın.

Scudo
Güzel çalışma olmuş , elinize sağlık :)

Azmin elinden kurtulan yok bravo size Yusuf bey....

Elinize sağlık, çok güzel olmuş bence. Bırakın deli desinler, siz en iyisini yapmışsınız.

Teşekkür ederim arkadaşlar. Bir tane de "alışveriş römorku" yaptım ama dijital fotoğraf makinem olmadığı için paylaşamıyorum fotoğrafları :)

elinize sağlık gayet başarılı bir çalışma olmuş....

:) Yusuf Kardeşim Harikasın!.Bisikletçilerde satılan Römork Malzemeleri (varsa tabiki) bir Bisiklet parası tutardı sanırım?.:( Emeğine Sağlık..:)

Eline sağlık güzel olmuş. Boya atılsa daha dayanıklı olur. 2 tekerlekli zor değil mi ? Boyu baya uzun. Yola çıkarken uyarı amaçlı "flama" tak arkaya :)

Teşekkür ederim önerileriniz için. Kano giriş seviyesi olduğu için ileri seviyelerden daha geniş. Bu sebepten ortaya teker koyamadım. Dönüşlerde biraz açıktan dönmek gerekiyor, kamyon gibi :) Boyasını yaptım ancak fotoğraf makinem olsaydı son halini paylaşacaktım, flama konusu aklıma gelmemişti, iyi fikir, teşekkürler :)

Tebrikler... Güzel icatmış....

İnşallah trafik ekipleri merak edip sorguya çekmez :D

Elazığ Perşembe akşamı turlarına da bekleriz....

Merhaba Murat, yorumun için teşekkürler. "Perşembe akşamı bisikletli bir grup gördüm!" diyerek koşup gelen arkadaşlarım olmuştu. Ben hayal gördüklerini düşünüyordum açıkçası, yanılmışım :) Bu perşembe akşamı size katılabilirim.

Trafik ekiplerine gelince, "kaderimse çekerim" demekten başkası gelmedi aklıma ;)

:) :) :)

2 yıl öncesine kadar benim için de bir hayaldi... Bir bakmışım gerçek olmuş...

Her Perşembe 19:45 Öğretmenevi önü
20.00 Hareket

http://k1310.hizliresim.com/1g/8/td8mq.jpg

Sıcaklık 20 Derece civarında olacak.... yani havalar tekrar ısınıyor...

Ayrıntılı Bilgi İçin:

(link)

Elinize sağlık güzel bir çalışma olmuş,

Milletin bizlere deli gözüyle bakmasına,bir şekilde alıştık ve alışıyoruz..

Çağdaş toplumlarda,bisikletin hayatlarında önemli bir yeri var ve kültür haline gelmiş..

@Murat
Teşekkürler Murat, perşembe akşamı görüşürüz.
@Berksan
Teşekkür ederim alkışlar için :)
@Çağlayan
Teşekkür ederim, genelde ailelerin oturduğu bir sitede, yalnız yaşayan, balkonunda demir kesip kaynak yapan bir adam olunca, haliyle bakışlar değişiyor. Alışacaklar zamanla :)

Tebrikler,güzel çalışma olmuş.Bende seneye bir arkadaşın çift kişilik kanosunu hacılamayı düşünüyordum.Aklımda da nasıl bunu bisikletle taşıyabilirim? diye tilkiler gezerken ilham vermiş oldunuz.Oldukça pratik ve ekonomik.Güle güle kullanın.
Belki kanonun demirle temas eden,yük binen yerlerine kauçuk ya da plastik eklemeler de yapılırsa kanonun çizilmesi ve zarar görmesi de engellenebilir.
Tekrar altınızda paralansın:in:

• Beğen
Tepkiler: Çağlayan
İşte burayi bu sebepten seviyorum. Teşekkür ederim yorumunuz için. Sayenizde fark etmediğim bir eksik gördüm. Bu hafta sonu tamamlayayım :)

Tebrik ederim güzel bir çalışma olmuş. Şimdi tek sorun, suya girdikten sonra karadaki bisikleti düşünmek olacak :)

• Beğen
Tepkiler: Okan Örs
Teşekkür ederim, herhalde o sorunu da birkaç sağlam kilitle halledeceğim :)

Tebrikler üretmek güzeldir.

Kullanışlı da olmuş daha ne olsun:)

Geri