Scudo Sports

Bisikletinizdeki inatcı lekelere kesin çözümm.

çağdaş

Daimi Üye
Tepki
166
Arkadaşlar sizinle kadronuzdaki,amartisörünüzdeki ve diğer donanımlarınızdaki inatcı ve cirkin görünen lekelerden kurtulmanın bir yolunu paylaşacağım.Bu annelerimizin temizlik için lavabo ve yer temizliğinde kullanıdığı beyaz renkli macun kıvamında olan bildiğiniz CİF varya o bisikletinizin üzerindeki lekelere kesin çözüm.Örneğin kadronuzun marka yazısı üzerinde istemediğiniz cansıkıcı bir leke var bir el bezi ve bir miktar cif yardımıyla bu cansıkıcı lekeden bir anda kurtulabilirsiniz.Tek yapmanız gereken şey kadronuzdaki lekenin üzerine yeterli miktarda CİF döküp ve leke kaybolana kadar hafifce bastırarak silmek.

Scudo
cif cidden iyi temizliyor ama o kadar etkilimi bilmiyorm. cifin yağ çöz olanı çok güzel zinciri pırıl pırıl yapıyor snra tekrar yağlıyıp takabilirsiniz..

bence cif kullanmayın içeriğindeki küçük parçacıklar bisikleti çok fazla çiziyor

yani ben bizzat denedim ve çok ama çok iyi sonuç aldım herhangi bir çizik bırakmıyor hatta bizim arabada bir iki tane siyah leke vardı denedim ve parlattı hemde tertemiz yaptı.

• Beğen
Tepkiler: Mert Kabtan
Tuz ruhu daha etkileyici sanırım :D:D:D:D:D
(Aman ha sakın kullanmayın,denemeyin de :D:D:D:D)

Tavsiye için teşekürler.
Benim bisiklette de katılaşmış yağ-toz karışımı çıkmayan lekeler vardı orta haznenin orlarda. Tiner hemen çözdü. Ama boyalı kadroya zarar verir.Benimki polisajlı Bianchi Orion kadrosu ve bi zarar vermedi.

Geri