Scudo Sports

Bisikletim hakkında nereden bilgi bulabilirim ?

Reobig

Üye
Tepki
1
Akadaşalar yıllardır bisikletim olan ancak memleketten ayrıldıktan sonra ona iyi bakılmaması yüzünden neredeyse yok olmaktan son anda kurtardığım Bianchi Xc Hot Pro bisikletim hakkında bilgi almak istiyorum araştırmama rağmen bir veri bulamadım , şuan bakıma verdim umuyorum eski performanslı günlerine geri döndürücem , üzerinde de bazı bölgelerde küflenme olmuş , görünce çıldırdım zaten :boese157: :D yardımlarınızı bekliyorum..

Scudo
ilgin için teşekkürler , bakımda olduğu için birkaç gün sonra fotolarını ekliycem :(

Bianchi olsunda isterse taşdan olsun.
bir şey olmaz o bisiklete.

o model hakkında bi bilgim yok.ama ayrıntılı resimleri koyduğunda elimden geldiği kadar yardımcı olmaya çalışırım:) inş eski performansına kavuşur.

@sol_ak

evet bianchi zaten taştan yapıyor bisikletlerii(TR için)

neden bu kadar saplantı bence sen biraz forumun diğer başlıklarını da oku... çünkü buradaki çoğu iyi bisikletçi senin gibi düşünmüyor...

(biacnhi italyanlar için sözüm yoktur.)

bianchi iyidir rahat ol kuflenme den bisey olmaz hem bi yikarsin hic biseyi kalmaz

@Reobig

Arkadaşım böyle şeylere kafanı takma..Sigaradan jelatin çıkıyo ya biliyomusun ? onu ıslat ve bisikletin küflü yerlerini sil kesinlikle faydalı olacaktır..

Geri