Scudo Sports

bisikletim çalındı!

usame ömer

Aktif Üye
Tepki
77
Başlangıç
1995—96
Bisiklet
b'Twin
Bisiklet türü
Dağ bisikleti
Herkese merhaba, eskişehire tekrar eğitimim için geleli bir hafta oldu ve bugün (12 şubat 2017) öğleden sonra 5 gibi bisiklet sürmek için dışarı çıkmak istedim, apartmanın içerisindeki merdiven korkuluklarına bağladığım bisikletimin yerinde olmadığını gördüm, sadece suluk tarafına takılan pompanın yerde olduğunu gördüm, korkuluğun vidalarını sökmüş ve almış gitmiş arkasına bile bakmadan yere düşen pompayı almamış, hemen polise gittim, pek ümitli değilim hatta sizden daha çok ümitliyim... bisikletin fotoğrafı aşağıda, gören olursa sevabına aşağıdaki telefon numarası ile iletişime geçmenizi rica ediyorum, teşekkürler

BİSAN XTY 5850 HD (yeşil-beyaz renkli)

xlc çamurlukları da üzerinde ve sigma marka km sayacının ölçme aparatı da ön tekere takılı
evim büyükdere mahallesinde, kyk yurduna yakın
tel: 532 443 44 73 ömer osmanoğlu

Scudo
dostum inşaallah bisiketine kavuşursun en kısa zamanda. fakat eve alsaydın keşke bisikleti. binalar hiç güvenli değil maalesef.

• Beğen
Tepkiler: usame ömer
Allah razı olsun, inşallah bulunur, dediğin gibi eve alıyordum evi temizlemek için aşağıya bağladım sabahında çalınmış :(

Üzüldüm dostum,belli ki büyük zorluklarla alınmış bir bisiklet. Ne diyelim çalanın elleri kırılsın,en kısa zamanda bulursun umarım :)

• Beğen
Apartman boşlukları çok tehlikeli yerler.
Çok geçmiş olsun.

Benimde seneler önce apartman boşluğunda seleyi söküp götürmüşlerdi.
Aoartmanda yaşıyorsanız. Balkon vb en iyisi.

• Beğen
@clk teşekkürler, eksik olmayın

@usame ömer
Pazar günleri kurulan bit pazarına bir bakın derim.

• Beğen
@atasoy eskişehir'de nerede kurulduğunu öğrenip inşaallah bakacam ilk fırsatta, önerileriniz için herkesten Allah razı olsun

• Beğen
Tepkiler: Atasoy
@usame ömer
Metro marketin orda 2 ay önce gezmiştim. Bisiklet satanlar vardı.

• Beğen
@atasoy yarın ilk fırsatta gideceğim nasipse, teşekkür ederim ilgilendiğiniz için

• Beğen
Tepkiler: Atasoy
@Dethagorf aklınıza gelen buna benzer şeyleri paylaşmanız benim durumumda olanlar için önem arz ediyor, teşekkürler

Geçmiş olsun. Bulunduğunuz çevredeki bit pazarına mutlaka sabah erkenden gidin. Ayrıca internetten satıs sitelerinide mutlaka kontrol edin.
Geçen ay çalınan bisikletim tam 6 gün sonra letgoda satıştaydı :D umarım benim gibi sizde bisikletinize kavuşursunuz

Geri