Scudo Sports

Bisikletim çalındı. Cube agree pro c62

mknxx

Üye
Tepki
134
İsim
Ahmet S.
Başlangıç
2010—11
Bisiklet
b'Twin
Bisiklet türü
Yol bisikleti
Merhaba arkadaşlar,
İstanbul Maltepe de bisikletim çalınmıştır. Duyan gören karşılaşan bana ulaşırsa sevinirim.Toplama bisiklet olduğu için komponentler dikkat çekicidir.
Dikkat çekici özelikleri
Siyah kırmızı beyaz kadro ve mat yeşil renklerde maşası vardır.
Shimano rs81 jant seti ve michelin pro4 lastikleri vardır
Wellgo mtb pedalları takılıdır
Merida ve btwin suluk kafesi takılıdır
Fotoğrafını mesaja ekliyorum.

Dosyalar

• DSC_0546.JPG
    DSC_0546.JPG
    148,5 KB · Okunma: 271
  • Beğen
Tepkiler: ramazanndemir
Scudo
çok geçmiş olsun demek işe yaramaz ama bulunur inşallah ne yazık ki hırsızlık moda şuan bisiklete binemez olduk gittiğimiz yerde kilit yapmakta işe yaramıyor.

Çokta guzelmiş bisikletiniz, gecmis olsun umarim bulunur.

Geçmiş olsun. Umarım kısa zamanda kavusursun bisikletine.

Geçmiş olsun. En kısa sürede bulunur umarım..

bi bardak soguk su iç dolaptan ... turkıyede hırsızlık diz boyu.. ınsanlara yazık cıdden

Bela okursun günah derler,döner seni bulur derler..varsında olsun ne diyeyim..ALLAH BELALARINI versin.. yazık ya... geçmiş olsun

Buyuk gecmis olsun. Tez vakitte bulunur insallah

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geçmiş olsun allah soyunun belasın versin hırsızların

@erayhayta
Kardesim turkiyeyle kafayi bozmussun ya. Her mesajinda sacma sapan bi turkiye dusmanligi. Gitmissin zaten baska memlekete. Birak yasayan insanlari huzursuz etme artik yeter.

Bisikleti çalanın görüntüleri.. DSC_0566.JPG DSC_0564.JPG DSC_0568.JPG

• Beğen
Tepkiler: necronomicon
Tipine baktığızda bisikletten zerreyi miskal anlamayan bir tipe benziyor. Keske diyorum bisiklete binsede vites fren karıştırıp bir kafayı kırsa.

Geçmiş olsun.

Geçmiş olsun...

Bisikleti çalan anlaşılan sizi izliyor ve savunmasız bir anı kolluyormuş. Kamera görüntülerine ulaştığınıza göre işiniz oldukça kolaylaşıyor. Hemen bu görüntülerle en yakın polis karakoluna gidip kayıt açtırın. Umarım en kısa zamanda yakalanır ve siz de bisikletinize sağ salim kavuşursunuz.

@enes_vl
Apartmanın deposunda kilitli idi. Ve hırsız direk oraya yönelmiş.

Görüntülerin tümünü polise paylaştım zaten.. Umarım iyi bir haber gelir.

Ayrıca kilitleri maymuncuk ile açmış

Geçmiş olsun hocam,umarım bulunur. Özellikle yol bisikletleri evde bulundurulmalı,aslında her bisikleti evde muhafaza etmek lazım imkanlar doğrultusunda. Lakin yol bisikletlerinde bence istisna olmamalı.Hem pahallı olduklarından hemde, eğerki apartmanda asansör yoksa taşımasıda kolay olduğundan eve çıkartılmalı.Balkona bırakın,üzerine örtmeye yağmur geçirmez kılıfları var,onlardan alın yeter gider.

• Beğen
Tepkiler: The 69 Eyes
Geçmiş olsun. İnşallah çabucak bulursunuz.

Geri