Scudo Sports

Bisiklete isim yazdırmak

Tepki
27
Bisiklete isim soyisim kan grubumu yazdırmak istiyorum bugun sanayide arabalara yazı yazan bir dükkana gittim denedik tutmadı yaptıran arkadaşlar nerde nasıl yaptırdılar

Scudo
Ben yaptırmış değilim ama bu reklamcılarda kaplama şeklinde yaparlar sanırım, mesela taksilerde oluyor

@Can KAYATÜRK

reklamcılardan yaptırabilirsin. bisikletin kadro beyazsa isim soy isim kan grubu ve Türk bayrağı da çok güzel oluyor.

http://a1.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc3/28968_401952537481_746777481_4140839_4107072_n.jpg

• Beğen
Tepkiler: Can KAYATÜRK
@Can KAYATÜRK

1 senedir olduğu gibi duruyor. çıkardığın zaman mutlaka çok az yapıştırıcı kalır ama oda suyla çıkar.

Türk bayraklı mustafa sayar'ın bisiklette görünce heves ettim var mı yaptıran foto atar mısınız

Yapılan malzemenin adı " cast folyo" en kaliteli olan marka 3M , suya , sabuna ve cilalamaya dayanıklı.
Yapılan baskının adı uw baskı. Güneşte solmuyor , renkler sonradan değişmiyor.Cila attığınızda kabarmıyor. sadece isim ve kan grubu yazılacaksa belki para bile almazlar.

Ayrıca ıslak yapırırsanız asla , kendi kendine yerinden çıkmaz.

( Islak yapıştırma : Sticker'ın yapışacağı yeri ve stickerın yapışkan yüzünü bol su ile ıslatın.Bu şekilde yanlış veya yamuk yapıştırsanız dahi , yukarı , aşağı , sala sola çekebiliyorsunuz. Doğru konumun bulduğunuz vakit bir kredi kartı veya benzeri bir malzeme ile stickerın altında eğer varsa oluşan hava boşluklarını bastırarak alın ve suyun buharlaşmasını bekleyin.Bu şekilde o kadar sağlam yapışır ki , çıkartmak istediğinizde ancak jiletle kazıyabilirsiniz.

Merhaba bende bisikletime isim,kan grubu ve TÜRK bayrağı yaptırdım.Bizim bisiklet grubunda reklamcı bir abimiz vardı.Ona yaptırdım.Benimkiler hemen yapıştı yaklaşık 7 ay oldu bisikleti yıkamama rağmen hiçbir şey yok.:)

aynen reklamcı/tabelacı ile çözersiniz işinizi

Yaptıranlar fotoğraf paylaşabilir mi?

yapan var ise buradan bize ulaşsa da forum olarak arkadaşa yaptırsak Malzeme-işçilik ve kargo parası bizden gönderse bize_*? Kar da etsin sorun değil benim bulunduğum yerde reklamcı bulsan bile anca tabela-fatura ve kaşe yapıyorla :D

Bildiğim tüm camiada ki arkadaşlar Facebook üzerinden Ediz Ahmet Yılmaz ile iletişime geçiyor. Foruma üye mi bilmiyorum.Kadro ,kask ,jant aklınıza ne gelirse sticker konusun da yardımcı olacaktır.

(link)
Ben bu siteden yaptırmıştım tee 2014 yılında. Yapıştıralı tam 4 yıl olmasına rağmen hiçbir kalkma belirtisi göstermeyen bir sticker. Adeta kadronun orjinal stickerları gibi oldu :D Adamlar kusursuz yapmışlar. Bizimkilerin stickerları nasıl hiç bilmiyorum, kullanmadım ama bu pegatinden çok memnunum. PRO yazan paketi almıştım. O zamanlar euro 2-3 liraydı tabiki. Şimdiki fiyat "10 tane Stickera o para verilir mi kardeşim!?" seviyesine geldi. Yine de önereyim o_O

9B0864D2-D64B-4B0C-B558-5E57CF6B6FFE.jpeg
IMG_20170816_163458.jpg

(link) sitesini bir incele fiyatı pahalı gelmez ise.

Hortlatmış gibi olacak ama bende bu konuda her sürücünün isim, kan ve tel yazdırması gerektiğini düşünüyorum. Hafta içi reklamcıları dolaşacağım bakalım.

her sürücünün isim, kan ve tel yazdırması gerektiğini düşünüyorum. Hafta içi reklamcıları dolaşacağım bakalım.

Reklamcı dolaşmak için çok da iyi bir zaman değil gibi.
Allah korusun ''corona pozitif'' yazdırabilirsin.

Bisiklete isim yazdırmak bence çok amatörce görünüyor. Allah korusun bi kaza anında filan aman burda kan grubu yazıyor dayayın hemen kanı demiyor ambulansçı abiler :)

Bunlar örnek olabilir.

STİCKER 1.png

STİCKER 1-1.png

STİCKER 3.png

STİCKER 4.png

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
Geri