Scudo Sports

Bisiklete gizlenmiş motor düzeneğiyle yarışlara katılmak

Anonim

Silinmiş hesap
Tepki
0
Gy2Ezv.jpg

The rider, a 43-year-old man named only as Cyril F. by French media, had a miraculous series of results in recent weeks, riding far above his former level and beating riders who were previously much better than him.

(link)

43 yaşındaki amatör bisikletçinin önceki performansından çok daha iyi sonuçlar alması ve kendisinden daha iyi olan bisikletçileri geride bırakması üzerine şüphelenmişler ve yaptıkları incelemede gizlenmiş motor düzeneği bulmuşlar..

burada tutuklanma anı var -> (link)

belli ki eleman egosunu tatmin etmek için yarışıyor :hihi:

Scudo
Sporcu ahlakına hiç yakışmayan hareketler kendini kandırır kimseyi değil.

En son @Kudret Kurtcebe nin stanbul fondo grandında gerçekleştirmiş olduğunu düşündüğüm eylem. Yok ya ciddiye almayın şaka ya şaka. Kudret abinin şampiyonluğunu kimseye yedirtmem.

bisiklete motor takanı tutukluyorlarsa uçuranı asarlar herhalde:)

@yusufgs3625

@Türka¥

Trafik polisi de bisiklete el koydu mu acabaa...??? :hihi::kedicik:

Ne kadar gereksiz bir hareket, kendini kandırmaktan başka neye yarar :acpsnr:

Beni elektrikli bisikletde hiç bir pedal yapan insan geçemiyor.. Ara sira motorumu bir den görmedikleri için sasiriyorlar

Gesendet von iPhone mit Tapatalk

• Beğen
Tepkiler: Mustafa Zeybek
İşe, çarşıya, pazara elektrikli bisikletle gideni anlarım da yarışlara katılmak nedir :D
Yalnız elektrikli bisikletlerin performansları ciddi derecede artmaya başladı sanki, 150 kilometreye yakın gidenleri geliştirildi diye biliyorum.

@appendix Güzel tur bisikleti olur bundan hocam, tabi benim gibi sadece pedal atarım diyen adama ters bu aletler :)
Ama işe giderken terlemeyeyim, nefes nefese kalmayayım, bayır çıkmayayım diyen adamlar için fevkalade bir tür elektrikli bisiklet. Tabi üst katlarda oturanlar için çok ciddi bir ağırlığı var. Teknoloji gelişiyor sonuçta, tur bisikletiyle gezmek isteyen ama benim gibi pedal çevirmek istemeyen(Bir cümle iki anlam çıktı ortaya, ben pedal çevirmek isteyenlerdenim) için arka römorka bir güneş paneli ekleyince dünyayı dolaşırsın :D

@appendix üstü güneş panelli recumbent bisikletler çok iyiymiş. Şehirler arası fazla pedal çevirmeden çok güzel turlar yapılabilir. Aklıma delice fikirler geliyor. :ssrtcbya::krnz:

• Beğen
Tepkiler: appendix
böyle bir sistemle karşılaştım 2015 yılında Çanakkale turu vardı birçok bisikletli bir arada çok iyi hatırlıyorum söğüt rampasını çıkıyordum baya sert bi rampaydı önümde orta yaşlı bi amca aynakol 3 te hiç zorlamadan çıkıyordu nasıl olur , nasıl çıkar diye içimden geçmedi değil birkaç gün geçti aradan tabi o yaşlı amcayı tekrar gördüm molada bisikletini inceledim biraz ve arka aktarıcının orda farklı bi kablo gördüm :)
amcamız buydu :)
10250153_502073483231779_7999922022014864870_n.jpg

Geri