Scudo Sports

bisikletçilerin sattığı ürünler ve üretim tarihleri

engin güner

Forum Bağımlısı
Tepki
704
Evet arkadaşlar bugün aldığım bir kaç ürün sonrasında orijinal sitelerinde ürünleri aratınca bulamadım.Hal böyle olunca bu ürün kaç yılına ait bir bakayım dedim.Demez olsaydım elimdeki zımbırtı taa 2005 den kalma depoda şarap olmuş hallice.EE bunun neresinde sorun.Bir sene önce schwalbe lastik alayım dedim ülkemizden.Lastiğin orasını burasını mıncıklarken satıcı arkadaş hoop vırıvırı etmeye başlamıştı.O zaman üretim tarihini gördüm one 2009 vay anneannesi vaz geçtim aynı lastiği yurt dışında güncel üretim tarihi olanı daha uygun fiyata aldım tabi.iİşin bir çok boyutu var aslında.Bazı ürünlerin beklemesi sıkıntı olmayabilir.Peki diğer ürünler ?bu konuda sizin görüşleriniz karşılaştıklarınız nelerdir.?

Scudo
Kaskların üretim tarihleri ve raf ömürleri önemlidir.

• Beğen
Tepkiler: Motorola
Dış ve iç lastiklerdede belirli bir süre raf ömrü mevcuttur.

• Beğen
Tepkiler: Motorola
Bisiklet yedek parçalarında iç ve dış lastiklerle, fren pabuçları dışında raf ömrü olan malzeme olduğunu düşünmüyorum. Mesela hiç kullanılmamış halde yedekte ve de kapalı bir ortamda bekletilmiş 40 yıllık aynakol göbek için raf ömrü olabilir mi?

Bisiklet yaglarinda da raf omru vardir ve bu bekletilme kosularina gore degiskenlik gosterebilir.

Geri