ekremilvan
Üye
- Tepki
- 2
Arkadaşlar, dün idealtepeden pendik istikametinde giderken sahil tarafındaki bisiklet yolunda, bisiklet yolundan da çekilmeyi hiç aklına bile getirmeyen yaya yüzünden düştüm ve ciddi derecede yerde 3-4 metre yuvarlandım, aklımın alamadığı konuda şu ki daha bisiklet yolunda yürüdüğünü bile bilmeden beni azarlamaya çalışmaları ki üzerine onlara çarpmamak için kendim takla attım bisikletimin gördüğü zarar ve daha önemlisi şuan başta belimde ve bileklerimde olmak üzere her yerimde oluşan yara bere ve sakatlanmalar da bana kaldı tabi, özür dilemeyi bile düşünmeyen onu geçtim insaniyetlik namına geçmiş olsun önemli bişi varmı diye sormayı bile düşünmüyorlar...
Bisiklet yoluna parkeden cahil insanlar gibi bu cahillikteki yayalar için bir bilgilendirici öğretici neler yapıla bilir? mesela bisiklet yolunun tam kenarına, oto yol kenarlarındaki gibi bisikletli çıkabilir, yada yaya'ya yol ver gibi bisikletliye yolver şeklinde büyük şehir belediyesinden tabela mı talep etmek lazım?
Sizin bu konuda ne gibi önerileriniz var?
Bisiklet yoluna parkeden cahil insanlar gibi bu cahillikteki yayalar için bir bilgilendirici öğretici neler yapıla bilir? mesela bisiklet yolunun tam kenarına, oto yol kenarlarındaki gibi bisikletli çıkabilir, yada yaya'ya yol ver gibi bisikletliye yolver şeklinde büyük şehir belediyesinden tabela mı talep etmek lazım?
Sizin bu konuda ne gibi önerileriniz var?