Scudo Sports

Bisiklet Yolu

Scudo
İstanbul'da sahil haricinde bu tarz tabelaları da mı görecektik :)
Teşekkürler İBB durmak yok yola devam :)

• Beğen
Tepkiler: Şenol U.
Ankaralılara Hayırlı olsun diyelim şimdiden.
(link)
Çok güzel , demir duba ve yüksek kaldırımla hanzo araba sürücüsü girişi-park etmesi de engellenmiş ama şu an en büyük sorun kuryeler ve martıcılar.

• Beğen
Tepkiler: el Cezeri
Konya Belediyesinin 2021 yılının sonlarına doğru devreye soktuğu bisiklet yolu şikayet hattı sanırım kapanmış. Bisiklet yoluna park edenleri gördüğümde hiç üşenmeden fotoğrafını çekip buraya mesaj atardım. Geçen yine fotoğraf attım ama ne bakan var ne gören. Mesaj iletilmedi bile. Biz bisiklet kullanıcıları olarak bisiklet yolumuzu ve daha onlarca hakkımızı savunmadığımız sürece kimse bizim yerimize savunmayacak.

Screenshot_20230124-113859_WhatsApp.jpg

Konya Belediyesinin 2021 yılının sonlarına doğru devreye soktuğu bisiklet yolu şikayet hattı sanırım kapanmış. Bisiklet yoluna park edenleri gördüğümde hiç üşenmeden fotoğrafını çekip buraya mesaj atardım. Geçen yine fotoğraf attım ama ne bakan var ne gören. Mesaj iletilmedi bile. Biz bisiklet kullanıcıları olarak bisiklet yolumuzu ve daha onlarca hakkımızı savunmadığımız sürece kimse bizim yerimize savunmayacak.

299928 dosyayı görüntüle
Trafik zabıta yı arayıp bildirirseniz sorunu hallediyorlar. Ben mesela kaç tane şikayette bulundum hepsinde de olumlu sonuçlar aldım. Cep telefonunuza sms yolu ile bildirim yapıyorlar şikayet ettiğiniz kişiye ceza kesildiği zaman.

Geri