mywashere
Daimi Üye
- Tepki
- 453
- Bisiklet
- Mosso
Vatandaşımızın bilgisizliğinden midir? yoksa asi ruhlu olduklarından mıdır? bilinmez kuralların tam tersi davranışlar sergilemekte kendilerini ve başkaları tehlikeye atmayı severler heralde..
Bence "Kurallara uyum o ülkenin ne kadar medeni olduğunu gösterir."
Bisiklet yolunun yanında kocaman yaya yolu vardır,bisiklet yolunda da belli aralıklarla bisiklet resmi levhası vs bulunur ama nedense bu genişmi geniş yaya olunda rahat yürümek yerine gider bisiklet yolunda yürür yanından geçip giderken de şöyle böyle söylenir (daha önce burdan bisiklet mi gider söylendiği oldu
) acaba bu vatandaş işaret ve levhaları mı bilmiyor(oysa bisiklet resmi ne anlama gelebilir başka) anlamadım gitti.
Araç parkeden vs onlara hiç girişmiyorum bile bisiklet yolları onlar için alternatif park yeri olmuş..
Sizce bisiklet yollarına "Bisiklet Yolu" yazılması gereklimidir ?
Bence "Kurallara uyum o ülkenin ne kadar medeni olduğunu gösterir."
Bisiklet yolunun yanında kocaman yaya yolu vardır,bisiklet yolunda da belli aralıklarla bisiklet resmi levhası vs bulunur ama nedense bu genişmi geniş yaya olunda rahat yürümek yerine gider bisiklet yolunda yürür yanından geçip giderken de şöyle böyle söylenir (daha önce burdan bisiklet mi gider söylendiği oldu
Araç parkeden vs onlara hiç girişmiyorum bile bisiklet yolları onlar için alternatif park yeri olmuş..
Sizce bisiklet yollarına "Bisiklet Yolu" yazılması gereklimidir ?