Scudo Sports

Bisiklet Yolları Sahile Renk Katacak

Scudo
inşallah en kısa zamanda da bisiklet yolları olmayan yerler de bisiklet yollarına kavuşur. Bu uygulamada diger belediyelere inşallah örnek olur.
umarım Ümit_Levent!

yalovalılar ve yalova adına sevindim.bence bisiklet yolları sahile renk katmakla kalmayacak, şehire yeni bir kimlik verecektir.

"Sonunda!" dedirten haber. Bu haberin yayınlanmaası her bisiklet tutkunu gibi beni de çok mutlu etti. Paylaşım için çok teşekkürler. Gerçekleşmesi dileğiyle.

Her Şey iyi Güzel de !

Gel Gelelim kullanımına ,

Geçen turumuz olan Bostancı - Tuzla , Tuzla Bostancı gidiş ve özellikle dönüşte inanın Mert kaptan bütün Bisiklet yolunda yol istemekten yoruldu!

Ayrıca Bisiklet yolunun engeleyecek şekilde park eden araçlar ise başka bir sorun!

Yani sadece boya veya iyi tesisler hazırlamak yetmiyor ,

Bilinç şart!

Sayğılar

Çok sevindirici bir haber ...Umarım en kısa sürede proje hayata geçirilir...Yalova'lıların gözü aydın ...Darısı bisiklet yolu olmayan tüm illerin başına:)

• Beğen
Tepkiler: tugche
@volkii

Merhabalar çok güzel bir konuya degindiniz Bunlarıda onlara ögretmek bizim yani bisiklet sevenlerin işi sürekli bisiklet yolundan gidilse o yolda yürütyenler uyarılsa BİSİKLET yollarında yürünülmeyeceginini ögrenecek insanlar. Bisiklet yolunun giriş çıkışına park edilmiş araçlarada gelince ben eskiden onlarla çok ugraşıyordum ( Lastiginin havasını indirmek üstüne yazı yazmak ve bunun gibi bir sürü şleyler ) ama artık ugraşmıyorum. en güzeli toplu halde belediyeye mail atmak bisiklet yolarının giriş çıkışlarına araçlar park etmesin diye duba tarzı şeyler koyula bilir ama bunları sizlerle ve malum bisiklet konusunda çalışan derneklerle onlara destek vermek onlara şikayetlerinizi bildirmek ola bilir.

• Beğen
Tepkiler: Volkan Bilirli
Geri