Scudo Sports

Bisiklet yolculuğu ve antrenmanlarınızda ne dinliyorsunuz?

Mycity

Aktif Üye
Tepki
162
Bisiklet
Carraro
Benim Fovorim :)

Buda Bisikletçilerin Buluştuğu Bir Türk Yardımlaşma uygulaması konuyu uplamaktan sıkıldım Gelin Arkadaşlar Muhabbet Koyu. Zello uygulamasını telefonlarınıza bilgisayarınıza indirin gelin.
Kanala Kayıtlı Kişi Sayısını Görmek İsteyenler : (link)
Kanal ismi : mycity-bisiklet
Bu uygulamanın internet adresi: (link)

Forum Konu Linki : Zello Bisikletçiler kanalım - BisikletForum

• Beğen
Tepkiler: fatih özdemir
Scudo
David Guetta keslinkle basları dudukça bende basıyorum :Dd

ben bisiklet sürerken genelde araba kornası ve minibüs motor sesleri dinliyorum :D

Genellikle rock ve metal tercih ediyorum. Beni motive ediyor. Linkin Park ve System Of A Down favorilerim.

• Beğen
Tepkiler: adamCliff
Hafif tempoda, ki kendimle yüzleşmek için tercih ederim; tasavvuf musıkisi dinlerim. Eğer tempolu bir sürüş ise Türk folk müzik tercihimdir. İrfan Gürdal, Kaya Kuzucu, Ulytau, Yaşru, Keruen, Gulzada Rıskulova, Fatıma Nutlubayeva, Arslanbek Sultanbekov, hun huur tuu, vb.

Bende aşağıdakini dinliyorum. Bunu dinleyerek antreman yaptığımda en yüksek ortalama nabızları yakalıyorum. Rekorumu bunu dinleyerek kırdım.

Sagopa Kajmer'in tüm albümlerinden eleyip kendime favori yaptığım parçalarını.

Loading %61..

Bu sene gremileri silip süpüren daft panktan human after all şarkısını tavsiye etsem mi etmesem mi karar veremedim çünkü bu şarkı direkt olarak nöronlarınıza saldırır , bisiklet sürerken sonuçları ölümcül olabilir, demedi demeyin.

@ismail fidanci
hahah aynen ya köpekler problem :) saldırıyor ipneler :p hele toplu olmayı versinler allah :)

• Beğen
Tepkiler: ismail fidanci
Black Eyed Peas - Dirty Bit ve Don't Stop The Party beni uçuruyor yolda :) :)

Geri