Scudo Sports

bisiklet wallpaper..

serhat dura

Daimi Üye
Tepki
118
Bisiklet
Carraro
Arkadaşlar elinizde bulunan bisiklete dair wallpaper'lar varsa buradan paylaşırsanız sevinirim.. (çözünürlük ve netlik iyi olursa sevinirim).. teşekkürler...

Scudo
Up

Yüksek çözünürlüklü fotoğraflar bulmakta ben de çok zorlanıyorum. Turlardan vs. elinde güzel fotoğrafı olan varsa atmalarını rica ediyorum.

Arka plan olarak bu fotoğrafı kullanıyorum ben. Çözünürlük olarak da gayet yüksek.

(link)

• Beğen
Tepkiler: sadıkumut
önder kardeşimin gönderdiği resmi bende masaüstüne aldım, çok güzel oldu.. çok teşekkürler.. eğer elinizde daha varsa (turlar ve yarışmalar dahil) paylaşırsanız burada arşivleyebiliriz..

Arkadaşlar google görsellerde arama seçeneklerini değiştirip 72 mp değerine kadar (evet yanlış duymadınız az evvel 72 mp dedim) çözünürlükte arama yapabilirsiniz.Hatta ve hatta duvarınıza poster olarak bastırabileceğiniz resimlerde bulabilirsiniz.Sadece mevcut ekran boyutunuz üzerinden arma yaparakta tam ekranınıza göre resimler bulabilirsiniz.

aurumania.com adresi üzerinden fixed gear ve single speed tarzda bisiklet resimeri bulabilirsiniz.Mesela full hd ekranıma uyumlu bir resim.Oradan buldum.Hemde şimdi.Büyük olduğu için link atıyorum siz bakarsınız.
(link)

• Beğen
Tepkiler: Cüneyt Kılıç
(link)
Büyük hali için tıklayınız :)

Geri