Emre Yönlüer Forum Bağımlısı Kayıt 4 Mayıs 2010 Mesaj 2.706 Tepki 2.083 Şehir Eskişehir Başlangıç 1995—96 Bisiklet Trek 22 Temmuz 2020 #1 Herkese iyi akşamlar; Baz önce internette gezinirken şöyle bir site gördüm ve tatil yapmamış kişilere duyurayım dedim Belki ilgilenenler olur (link) Yat tatili ve bisiklet turlarını birleştirmişler. Kalabalık seyahat edenler için güzel olabilir Tepkiler: seko35.50
Herkese iyi akşamlar; Baz önce internette gezinirken şöyle bir site gördüm ve tatil yapmamış kişilere duyurayım dedim Belki ilgilenenler olur (link) Yat tatili ve bisiklet turlarını birleştirmişler. Kalabalık seyahat edenler için güzel olabilir
ÆSir Dora Otomotiv Yedek Parça Kayıt 9 Haziran 2020 Mesaj 473 Tepki 1.474 Yaş 32 Şehir Karaman İsim Emre Başlangıç 2001—02 Bisiklet Carraro Bisiklet türü Yol bisikleti 22 Temmuz 2020 #2 Sonra hangi ülkede tatile gidiyorum diye soruyorum. Merak ettim acaba giderlerini euro olarak mı ödüyorlar.. Tepkiler: Emre Yönlüer
Sonra hangi ülkede tatile gidiyorum diye soruyorum. Merak ettim acaba giderlerini euro olarak mı ödüyorlar..
Emre Yönlüer Forum Bağımlısı Kayıt 4 Mayıs 2010 Mesaj 2.706 Tepki 2.083 Şehir Eskişehir Başlangıç 1995—96 Bisiklet Trek 22 Temmuz 2020 #3 ÆSir demiş ki: Sonra hangi ülkede tatile gidiyorum diye soruyorum. Merak ettim acaba giderlerini euro olarak mı ödüyorlar.. Hepsini görüntüle... Denizcilerin işi iyi
ÆSir demiş ki: Sonra hangi ülkede tatile gidiyorum diye soruyorum. Merak ettim acaba giderlerini euro olarak mı ödüyorlar.. Hepsini görüntüle... Denizcilerin işi iyi