toprakakalin1
Daimi Üye
- Tepki
- 47
- Bisiklet
- Carraro
Merhaba arkadaşlar. Foruma Mersin'den katılıyorum 16 yaşındayım. Birkaç yıl önce elimde olan Beldeyama Cumulus çalındı, ben de Beldeyama Cumulusta çok rahat bisiklet sürdüğümden dolayı gene beldeyama Traveller aldım. Almaz olaydım, elimde döküldü. Dökülse gene iyi bir de elime sprey boyayı alıp jantlar dahil alt tarafı da boyamaz mıyım (sınav stresi herhalde
)? Orjinalliğinin bozulmuş olması yetmiyor gibi bir de frenler çalışmadı. Tamir ettirmeyi düşündüm ama küçük kardeşim büyünce tamir ettirsin ben yenisini alırım dedim.
Ben bu yıl okula sıkça yürüyerek gittim. Yağmur yağması gibi durumlar hariç her gün 7-8 kilometre yolu yürüyordum. Pek fazla değil aslında ama bisikletle daha kolay olacağını düşündüm. Ben beni her gün okula götürüp getirebilecek, sık olmasa da ayda bir uzun yokuşlu yollara (dağ bayır otlak Allah ne verdiyse) kullanabileceğim bir dağ bisikleti arıyorum. Uzun süre keyifle yapabildiğim tek spor bisiklet sürmek çünkü. Biraz destan yazdım kusura bakmayın. Fiyat aralığı 400-500 tl aralığında olursa sevinirim.
Ben bu yıl okula sıkça yürüyerek gittim. Yağmur yağması gibi durumlar hariç her gün 7-8 kilometre yolu yürüyordum. Pek fazla değil aslında ama bisikletle daha kolay olacağını düşündüm. Ben beni her gün okula götürüp getirebilecek, sık olmasa da ayda bir uzun yokuşlu yollara (dağ bayır otlak Allah ne verdiyse) kullanabileceğim bir dağ bisikleti arıyorum. Uzun süre keyifle yapabildiğim tek spor bisiklet sürmek çünkü. Biraz destan yazdım kusura bakmayın. Fiyat aralığı 400-500 tl aralığında olursa sevinirim.