Scudo Sports

Bisiklet Temalı T-shirt

Gjankrow

Forum Bağımlısı
Tepki
3.164
Bisiklet
Salcano
Geçenler Ömer isimli arkadaşımızın imzasında bulunan grafiği T-shirt üzerine basma fikri geldi aklıma. Bende işim gereği düşünmeden bunu yapabilmek için uygulamaya geçtim. Kendim için yaptığım bu t-shirt çok güzel olacak. Eğer yeterli sayıda talep oluşur ve forum yetkilileri uygun görürse isteyenler içinde bunu sağlayabilirim.

http://i.imgur.com/aK26qLK.jpg

Bittikten sonraki fotoğraflarını eklerim.

Saygılarımla

• Beğen
Tepkiler: hamidgf ve olympos
Scudo
Onları gördüm Ebubekir ben sadece bunu bastıracağım için bu konuyu açmayı uygun gördüm. Yine de teşekkür ederim.

Gunluk giyilecek duzgun bir kumasa basilacaksa eger alirim ben.

@Gökhan TorosYani T-shirt ler benim bazen giydiğim tek renk yüzde yüz pamuklu T-shirt. Yani demem o ki sizi bir yaz boyunca rahatlıkla idare eder. Bence ben kendime basayım beğenirseniz topluca baskı işlemi yaptırırım zaten. İlginize teşekkürler.

• Beğen
Tepkiler: Gökhan Toros
@Hüseyin Külcüoğlu
Hüseyin bey izniniz olmadan proje halini aldım lütfen yanlış anlamayın, çünkü ortak bir paylaşım olduğunu düşündüğümden bunu yaptım. Vermiş olduğunuz emeğe saygım sonsuzdur. Anlayışlı olduğunuzu düşünerek böyle davrandım. Bir hata ettiysek affola.

@Atilla Gobel

Estağfurullah Atilla Bey, bende sizin tekrar çizmenize gerek olmadığını düşünerek böyle bir mesaj attım. Tabi siz bilirsiniz kolay gelsin.

komikmiş de, unisex bi'şey olsaymış iyi olurmuş : ))) -- ben ebubekir arkadaşın paylaştığı link'tekilerden seçicem sanırım : ))

@CandanC

Bayan modelimiz yok ama t-shirt zaten unisex bir giyecek.

• Beğen
Tepkiler: CandanC
@Atilla Gobel

Atılla abı yorum atmıstım ama beyaz renkten de ben rıca edebılır mıyım ?

Ebubekir bunlar slim fit değil. O tarz bir t-shirt istenirse mağazanın birinden satın almak lazım. Slim fit düz renk bulursam alırım sana.

@ebubekir sözbir

çok beğendiim, teşekkürler :) kaydediyorum bilgisayara... ilk fırsatta ben de yaptırıcam t-shirtümü :)

Geri