M mrtkvnc_pdr Üye Kayıt 24 Ocak 2017 Mesaj 63 Tepki 90 Yaş 37 Şehir İZMİR İsim MURAT Bisiklet Fuji 30 Kasım 2017 #1 Arkadaşlar, duvarım için karakalem kullanarak ahşap üzerine çalışma yaptım. Sizce bu ürünlerden yapsam pazarlanabilir mi? Tepkiler: ulsbyrm, jazzpub, venom09 ve 5 kişi daha
Arkadaşlar, duvarım için karakalem kullanarak ahşap üzerine çalışma yaptım. Sizce bu ürünlerden yapsam pazarlanabilir mi?
S Sarıtren Üye Kayıt 16 Temmuz 2016 Mesaj 5 Tepki 2 Yaş 34 Şehir İstanbul İsim Bertugsinantagrap 3 Aralık 2017 #2 Ben alırım aslında ama yakma tekniği ilede daha güzel sonuçlar alırsın vernik atsan üzerine iyi aslında Tepkiler: mrtkvnc_pdr
Ben alırım aslında ama yakma tekniği ilede daha güzel sonuçlar alırsın vernik atsan üzerine iyi aslında
A Afyon35 Forum Bağımlısı Kayıt 14 Mayıs 2017 Mesaj 717 Tepki 506 Şehir İzmir İsim Samet A. 3 Aralık 2017 #3 Alınır da satılır da ama pazarlamak için üzerinde daha uğraşman gerekir sanırım :/ Tepkiler: Özcan ve mrtkvnc_pdr
M mrtkvnc_pdr Üye Kayıt 24 Ocak 2017 Mesaj 63 Tepki 90 Yaş 37 Şehir İZMİR İsim MURAT Bisiklet Fuji 4 Aralık 2017 #4 @Sarıtren vernik atmayı düşünüyorum hocam. Yakma konusunu bilmiyorum ama nasıl olur.
S Sarıtren Üye Kayıt 16 Temmuz 2016 Mesaj 5 Tepki 2 Yaş 34 Şehir İstanbul İsim Bertugsinantagrap 4 Aralık 2017 #5 Tam olarak bende bilmiyorum ama havya ile yapıyorlar yine sıcak havya değdikçe iz bırakıyor o şekilde yapılıyor aşa yukarı
Tam olarak bende bilmiyorum ama havya ile yapıyorlar yine sıcak havya değdikçe iz bırakıyor o şekilde yapılıyor aşa yukarı