Scudo Sports

Bİsİklet TaŞimaciliĞi

bisiklet_tutkunu

Daimi Üye
Tepki
99
herkese slm

Ben bisikletimi seydişehirden konyaya götürmem gerekiyor.Forumda bir kaç kere turlarda bisikletini otobüsle götürenler vardı (konya ekibi) hangi firam sorun çıkartamdan götürüyor??? tşkler.....

Scudo
Konya fazla mesafe değilmiş. Bisikletle gitmeyi denesene.. Veya İronmanlere rica et.. Oraya tur yapsınlar.. Dönüşü beraber yaparsınız..

• Beğen
Tepkiler: bisiklet_tutkunu
@baymineral

Çok iyi fikir. Çok alemsin. :D

• Beğen
Tepkiler: bisiklet_tutkunu
valla aslında çok iyi olur ama o kadar zaman yok. daha eşyalar bile alınmadı.en kısa zamanda götürmem gerekiyor. ama fikir süper in. bir gün gidiş geliş beraber yaparız.

Kargo bisiklete çok alır kardeşim.Geçen sene yaz tatilinde kuryeydim ordan biliyorum. ;) Otobüsle götürmeyi dene ücret vermeden dahi götürebilirsin.

sonunda nasıl götüreceğimi buldum Konya-Seydişehir arası sefer yapan 17 kişilk minübüsler var tanıdık birisi arkaya koyarız sığmassa koltukların arasındaki koridora koyarız diye söz verdi.

Valla ben bisikletimi çok fazla taşıdığım bir çok firma ile götürdüm bir çoğu hiç bir şey demiyor, tabii bisikletinizin sığması için ön tekeri çıkarmanız en mantıklısı.

Geri