Yurtdışına giderken bisikletimi de götürmek istiyorum. Karton kutuyla taşıması çok zor oluyor. Ayrıca kutuyu daha sonra kullanmak için katlamak da pek mümkün olmuyor. Bu yüzden bez çanta düşünüyorum. Fakat çantalar bisklet fiyatına. O halde kendi çantamızı kendimiz yapacaz. Çantanın kullanışlı olması için sizin de fikirlerinizi bekliyorum.
=> Gidonu sökmeyecez, yan çevirecez.
=> Tekerleri, pedalları ve belki arka attırıcıyı sökecez.
=> Ayna kolun koruması yoksa, çantayı yırtmaması için dişliyi karton parçasıyla kapatabilirz.
=> Rotorları da, yamulmasın diye ayrı biyerde kitap arasında taşıyabiliriz
=> Uçağın kargosunda çantayı bayağı hırpalayacaklardır. O yüzden bütün parçaları hava kabarcıklı naylonla sarıp sarmalayacaz, Hatta tekerleri sardıktan sonra bantla kadroya sabitleyecez.
=> Ölçüleri yazmaya gerek yok çünkü heres kendi kadrosuna göre çıkaracak.
=> Çantanın içine kapaklı gözler diktirebilirz. Extra malzeme-civata vs koymak için.
Genel olarak şekli şöyle olacak
Mayıs ayı bitmeden bir çanta tamircisine/atölyesine gidip planı projeyi anlatacam ve çantayı diktirecem. En fazla 50TL maliyeti olur diye düşünüyorum. Özellikle izmir içinden olan arkadaşlar, siz de yaptırmak istiyorsanız bana ulaşın toptan ucuza getirebilirz şu an 2 kişiyiz.
=> Gidonu sökmeyecez, yan çevirecez.
=> Tekerleri, pedalları ve belki arka attırıcıyı sökecez.
=> Ayna kolun koruması yoksa, çantayı yırtmaması için dişliyi karton parçasıyla kapatabilirz.
=> Rotorları da, yamulmasın diye ayrı biyerde kitap arasında taşıyabiliriz
=> Uçağın kargosunda çantayı bayağı hırpalayacaklardır. O yüzden bütün parçaları hava kabarcıklı naylonla sarıp sarmalayacaz, Hatta tekerleri sardıktan sonra bantla kadroya sabitleyecez.
=> Ölçüleri yazmaya gerek yok çünkü heres kendi kadrosuna göre çıkaracak.
=> Çantanın içine kapaklı gözler diktirebilirz. Extra malzeme-civata vs koymak için.
Genel olarak şekli şöyle olacak
Mayıs ayı bitmeden bir çanta tamircisine/atölyesine gidip planı projeyi anlatacam ve çantayı diktirecem. En fazla 50TL maliyeti olur diye düşünüyorum. Özellikle izmir içinden olan arkadaşlar, siz de yaptırmak istiyorsanız bana ulaşın toptan ucuza getirebilirz şu an 2 kişiyiz.