Scudo Sports

Bisiklet tamircisi, 14 yaşındaki çocuğa tacizden tutuklandı

Demir Atlı

Sunroofa değil gökyüzüne inananlar
Tepki
3.327
Başlangıç
2015—16
Bisiklet
Scott
Bisiklet türü
Yol bisikleti
Konya'da bisiklet tamircisi 26 yaşındaki E.G., 14 yaşındaki erkek çocuğu H.K.'yı işyerinde dudağından öperek taciz ettiği iddiasıyla çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Olay, merkez Meram ilçesi Alavadı Mahallesi'nde bulunan bisiklet tamiri yapan bir işyerinde meydana geldi. İddiaya göre tamirci E.G. aynı mahallede oturan H.K.'yı işyerinde dudağından öperek taciz etti. Bu sırada işyerine gelen müşteri Ö.A., olayı görmesi üzerine polis merkezine giderek ihbarda bulundu. Ö.A. ifadesinde, ''Tamir için çocuğumun bisikletini vermiştim. Akşam saatlerinde de bisikleti almak için işyerine gittim. İçeri girdiğimde işyeri çalışanı kanepe üzerine tanımadığım bir çocuğu dudağından öpüyordu'' dedi.
İhbar üzerine çalışma başlatan polis, E.G.'yi kısa süre içinde gözaltına aldı. E.G. ilk ifadesinde, ''Olay günü yan komşumuz olan H.K. ile kanepe üzerine oturmuş şakalaşıyorduk. O sırada içeri müşteri geldi. Bizi gördü. Bizi yanlış anladı. Ben cinsel tacizde bulunmadım'' dedi.
E.G., çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Scudo
Bisikletliye durduk yere vuran mı dersin,tacizci mi dersin nerde böyle saçma şeyler varsa hep bizim insanlarda,nereye gidiyoruz böyle bilemiyorum:(

@Tolga Çelebi abi kesinlikle yanlış anlama ama nerden biliyorsunuz sadce bizim insanın böyle olduğunu kötüler her yerde sadece bizim burda değil. Kanada mesela cok sakin ve güzel diye hep gösterilir ama ne vahşetler yaşanıyor. Kesinlikle sana bi saygizilik yapma niyetim yok ama neden hep bizim ulke en kötüsü.

@Malik altuntaş
Mesele vahşet yaşanması değil ki. Nerede suçlular bizim ülkemizde olduğu kadar korunuyor? Nerede otobüste kıyafetinden dolayı kadınlar tekmelenirken halk izliyor, tekmeleyenin ifadesi alınıp salınıveriyor? Nerede gece tecavüze uğrayanlara "o saatte orada ne işi varmış?" deniyor ve mahkemelerde kravat taktığı için tecavüzcünün cezasında indirim yapılıyor? Nerede yurtlarda onlarca çocuğa tecavüz ediliyor ve olayın üstü kapatılıyor? Nerede öğrenci yurdu yanıyor, içinde bir sürü çocuk yanarak can veriyor ve güvenlik açığı yok deniyor? Nerede yılbaşı gecesi kulüpte patlama olup patlamada ölenlere halk tarafından "haketmişti onlar" deniyor? Nerede depremi dinsizliğe bağlıyorlar? Nerede ülkenin kurucusunun heykeline ataput diyerek sopayla(?) saldırıyorlar? Yazdıkça sinirim bozuldu, bunlar bir çırpıda aklıma gelenler...

Mesela bisikletten örnek vereyim. Hergün birinin bisikleti çalınıyor ve forumda konu açıyor. Altındaki yorumlar "2.el satış sitelerine bak ama ümitlenme bulamazsın polisler de işe yaramıyor, yakalansalar da salınıveriyorlar" şeklinde olmuyor mu? Başka ülkelerde hırsızlar yakalandığında böyle olduğunu mu düşünüyorsunuz? Ya çok safsınız(hakaret amaçlı değil) ya da içinde yaşadığınız toplumu tanıyamamışsınız...

Haberi bende görmüştüm. İlgimi çekmişti ancak forumda paylaşmak istemedim.
Geçen gün Konya'da yaşanan "bisikletli tacizci" haberini yazdım, ne hikmetse forumda yayınlamaya değer bulmamışlardı.

Bisiklet böylesi kötü haberlerle anılmamalı....

@Mustafa Zeybek her yerde dedikleriniz tipa tip olmasada oluyor amerikada fazlasiyla var. dunyanin super gucu rusya desek cennet vatanda yasiyoruz zaten. Uzun uzun yazip tartismanin anlami yok her yerde her kotuluk var bu turkiyenin sorunu degil.

@bisikletebin (link) 100.

(link) bu da baska bir kaynak o harika ulkelere bakın bi.

Ve bunlar polise ihbar edilenler eminimki amerikada ve ust siradaki ulkelerde bir okadar da ihbar edilmeyen olaylar vardir.

• Beğen
Tepkiler: dodurgalı_06
@Malik altuntaş tekrar altını çizerek söylüyorum: mesele vahşet yaşanması değil. mesele bu suçların cezasız kalması. Ben de zevk alarak yazmadım o satırları ama maalesef ki harfi harfine doğru yazdıklarım.

Ha sizin için dünyanın her yerinde böyle olaylar olması yazdığım olayları meşrulaştırıyorsa bir şey diyemem...

Çocuk ucuz kurtulmuş,çoğu pedofili kurbanının aksine :( En azından birilerinin haber olmuşta çocuğa sahip çıkmışlar,öteki türlü utanır söyleyemezdi...

Yurt dışı uygulamalarından birini istiyorsanız:

Hadım etmek. Korkutucu bir şey. Acaba böyle bir yasa mevcut olsa bu kadar olay yaşanır mı?

@Malik altuntaş
Evet o konuda haklısınız. Bazı yurttaşlarımız devlet ile hükümet arasındaki farkı ayırt edemiyor sanırım... Hükümetler geçer gider, devlet kalır.

Umarım en ağır bedeli öder sapık herif.

• Beğen
Tepkiler: dodurgalı_06
eğitim şart.önce ailede sonra okulda daha sonra toplum içerisinde...
ayrıca şu iğne projesi neden halen uygulanmıyor canım memleketimizde en iyi aileden sorumlu bakanımız bilir herhalde
not:çok mide bulandırıcı bir durum 51 yaşımda halen içimde bu tür mahlukatları bana bir defalığına teslim etseler ve sonucu halk ile paylaşsam bakalım bir kerecik daha bu memlekette böyle bir şey olabilir mi kuşkusu var.

Bu taciz olayları tecavüz olayları gerçekten insanlardan tiksinmeme neden oluyor!
Ciddi yaptırımları olan cezaların yürürlüğe girmesi ve uygulanması lazım bu konuda.

• Beğen
Tepkiler: Çağdaş78
@Malik altuntaş

Yazıp tartışmanın anlamı yok mu ? Lafa geldimi müslüman ülkeyiz diye tv lerde meydanlarda naralar atılıyor. Artık erkek erekeğe tecavüzler başladı. TÜRKİYE DE. Hasır altına süpürülmeye devam mı edilecek. Her yerde var bunlar diyerek GÖZ YUMMAK durumunda mıyız.

@bisikletebin
Tecavüz tecavüzdür. Erkek erkeğe diye ayrım yaptığımız takdirde tecavüzcü zihniyetten farkımız kalmıyor. Ne yani erkek-erkeğe tecavüz, erkek-kadına tecavüzden daha mı normal ya da hafif bir durum?

Bir de taciz ve tecavüz ayrımı da yanlış bana göre. Yoldan geçen birine laf atmak da tecavüzle aynıdır benim için. Taciz ve tecavüzcülere ölüm cezası verilmesi gerektiğini düşünüyorum. Bunu da hemen şeriat isteğine bağlamamak gerekiyor. Sanki ölüm cezası sadece şeriatta varmış gibi. Şeriata karşıyım ancak ölüm cezasını savunuyorum.

• Beğen
Tepkiler: Mustafa Zeybek
Forumda avukat hakim savci kayniyor masallah. Herkes suclunun cezasini kesmis. Yorumlari okudukca forumu birakma kararim daha da gucleniyor.
Onyargiliyla yaklasip olayin ic yuzunu bilmeden yargisiz infaz yapanlarin,supheli ile hukumlu arasindaki farki kavramalari acisindan oncelikli olarak
The life of david gale filmini,sosyal medya uzerinden idam cigirtkanligi yapanlar icin de black mirror 3. Sezon 6. Bolumu itavsiye ederim.

Geri