Scudo Sports

Bisiklet tamir ve ayar eğitimi

oguncavus

Aktif Üye
Tepki
517
http://www.sdsbisiklet.com/uploads/haber/1254216298.jpg

Her bisiklet kullanıcısının ihtiyacı olan tamir, ayar bilgilerini 14 Ekim (Çarşamba) Akşamı saat 19:30 sonrası SDS bisiklet mağazasının alt katında görsel ögelerle birlikte sizerle paylaşacagız.
Sorularınız ile beraber sizi bekliyoruz.

Not: kurabiye ve cay ikaramımız olacaktır:)

Fotoğraf egitim semineri: 4 Kasım Çarşamba akşamı olacaktır. Detaylı bilgiler daha sonra yine buradan yayınlanacaktır.

Scudo
Arkadaşların da dediği gibi "İstanbul'da olsaydı ben de katılırdım." Diğer bisiklet firmalarına örnek olması dileğiyle.

Bilinçli satıcılar=> Bilinçli tüketici=>Bilinçli sürücüler=>Daha dikkatli ve kazasız pedallaşmalar

Ankara'da bisikletseverlere şiddetle tavsiye ederim.

Ankara dışındakilere de görsel bir eğitim hazırlayıp bu sayfalarda yayınlarsanız daha fazla kişiye ulaşarak daha da faydalı olacaktır.

Ya iyiki bi süreliğine ankaradan ayrılmak zorunda kaldım.
Tüm organizasyonlar o döneme denk gelecek nerdeyse:) .
Neyse Gelince bi şekilde telafi ederiz artık

Hehe .. istanbullular kiskandi :) SDS sadece ankara`da ... Istanbul`da sube yoktur, taklitlerinden sakininiz! Abiler tam da Erzurum`da oldugum tarihi secmissiniz.. yogun istek gelirse tekrarlarmisiniz acaba ?

• Beğen
Tepkiler: Bulunmaz
Hidrolik disk frenlerin, bakımı, sürtme sesini pratik bir şekilde giderecek ince ayarları anlatan bir video çekerseniz, duacınız olurum.

Bizleri de unutmayın ve ne olur videoya çekin, zevkle izleyeceğimizden emin olabilirsiniz.

Sizleri tekrar tebrik ediyorum.

Eğer bu yerel ve bölgesel aktiviteyi kaliteli bir formatta videoya çekip seri olarak yayınlarsanız; hem Türkiye'de bir ilki yapmış olursunuz, hem de yine Türkiye çapında müthiş bir reklamınız olmuş olur. Aksi halde, yöresel bir şekilde normal bir seminer olarak kalır, öteye de geçmez. (Bence!)

videonun yanında kurabiye gönderilirse daha makbul olur :p

şaka bir yana, tebrik ederim, olumlu bir girişim.

• Beğen
@oguncavus

Kabul ederse ya da etmezse fark etmez, kurguda 1 kamera daha katkı sağlayabilirim. Sabit çekimler için 1.5cm tripod da mevcut.

• Beğen
SDS Bisiklete teşekkür ederim. Çok güzel bir fikir, her bisikletçinin ihtiyacı olacak bir eğitim. Katılmayı çok istiyorum.

• Beğen
Geri