Scudo Sports

bisiklet takip'i

mustafa-38

Forum Demirbaşı
Tepki
186
arkadaşlar bir sorum olacaktı :

bu araç takip sistemlerinin bisiklet versyonu varmı aceba yani bisikletimizin nerede oldugunu bize bildirebilecek bir sistem be aradım ancak bulamadım...
bildiklerinizi paylasırsanız çok memnun olurum

Scudo
Pek mantıklı gelmedi.Araba takibi için arabaya takılan parça çok iri bir parça.Bisikletin üzerinde olursa göze batar.Görünmeyecek şekilde küçüğü yoktur herhalde.Varsada bayağı bir pahalıdır kanımca.

• Beğen
Tepkiler: Bartuğ Sayın
@M.Burak KARADAĞ

doğru
çok yer kaplar, bu alette bir cep telefonu, batarya ve GPS var. bunun araç konsoluna gizlenmesi ile çalışıyor
bisiklette imkansız:)
şimdilik:)

İmkansız denemez.Yapılabilir.Ama maliyetide bayağı bir iyi olur gibime geliyor :D

Takılacak alet çoğumuzun bisikletinden pahalı olacaktır :) Korunmaktansa daha çok göze batar gibi :) Onun yerine ben bisikletimin neresinde olursa olsun bütün seri numaraları kaydettim :) Eğer çalınırsa ve ayrı ayrı satılırsa seri numaralarından bulabilirim :)

• Beğen
Tepkiler: M.Burak KARADAĞ
İnşallah bulabilirmisin bulamazmısın anlamak zorunda kalmazsın abi :D
Ama bana pek bulabilirmişsin gibi gelmiyor çünkü Türkiye polisiyesinde böyle bir birim yok :)
Her işi kendi başına halletmen lazım.Halletsende dayak yemen vs... de gayet kolay :D

• Beğen
Tepkiler: Barış BİRLİK
Evcil Hayvanlara Takılan Gps li Mikro Çip lerden Takılabilir Bisikletlere Tabi Bu Sistem Tam Rayına Oturmuş Değil, Takip İşi Hala Karışık Ve Maliyeti Yüksek.

Mustafa abi dikkat ettiysen olamaz demedim.Olsada pahalıdır dedim :)

@M.Burak KARADAĞ e bende çin malı var dedim :D....

(bu arada aynı yaştayız:))

@M.Burak KARADAĞ

bizim burada bit pazarı ve macur pazarında okadar üst seviye malzeme varki :) adam toplayıp gidersen seri numaralarından rahat çıkar :) Tek başına gitmeyeceksin tabiki :D

Yer Takip Çipleri Oluyor Çoğu Yurt Dışından 100 Euro Dan Başlıyor Ufacık Bişey Onu Lastiğin İçine Koyabilirsin ...

Dediğin aslında çok basit birşey. Turkcell bir ara çocuklar için bir saat çıkarmıştı, sim kartlı. Ailesi istediği zaman çocuğunun nerde olduğunu görebiliyordu. Yani kaçırılma olayları falan önlensin diye yapılan birşey bu. O saati alıp bisiklete takarsan sorunun çözülmüş olur. Aylık masraf alıyor diye hatırlıyorum. Şuan sitesinde bulamadım; belki kaldırılmış olabilir ama bulabilirsen işine yarayacağını düşünürüm.

Linkini buldum.

(link)

Geri