umutkahraman
Forum Bağımlısı
- Tepki
- 1.288
- Bisiklet
- Geotech
bu gün inegölden kalkıp oylat kaplıcalarına gidelim dedik.toplamda akşam dönüşümüzde 60 km yol yapmış olduk.gidişte bir sorun yoktu.gayet güzel gittik.fakat oylattan çıktık daha ilk virajı alıyordumki bisikletimin ön tekerleğinin kayması ile kendimi yerde bulmam bir oldu.normalde o hızla düşülmezdi ama kumlu ve küçük çakıl taşlarının olduğu yerler = kazaya davet.kaskım yoktu.o konuda hatalı idim.ama bu günkü düşüşümde şunu anladım ki kask yeterli deil arkadaşlar.kasktan sonra kesinlikle ellerinizi korumak için bir eldiven ve çenenizi koruyacak bir korumalık.dizlik veya dirseklik te olsa mükemmel olur.benim asıl söylemek istediğim şu anda bisiklet toplamak veya almak için para biriktiren arkadaşlara ,zaten bisiklet bir harcama gerektiriyo.bisikletiniz için atıyorum 1000 tl niz var ve bu paraya tam istediğiniz gibi bir bisiklet var diyelim.o bisikletin bir alt modelini alın ve kalan parayla kendinizi koruyacak kask,eldiven vs alın.ilk düşüşünüzde inanın hak vericeksiniz.ben hiç önemsemezdim eldiveni ama bu gün taksaydım elimi şu anda kullanırken acımazdı veya çenemi koruyacak bir şey almış olsaydım bu mesajı yazarken çenemde 3 dikiş olmayacaktı.yani arkadaşlar diyeceğimin özü bisikletiniz birkaç seviye düşük olsun ama korumalıklarınız tam olsun.şimdi kendimi koruyacak tüm eşyaları almadan bisiklete binmeyeceğim.aylar sonrada alabilecek olsam beklicem.ondan sonra devam edicem.ilk düşüşünüzde ve ilk aldığınız yarada bana hak vericeksiniz inanın.