Scudo Sports

Bisiklet sürmeye teşvik ettiğiniz kişiler kimler...

ÇaNakkaLeRuHu

Forum Bağımlısı
Tepki
5.488
İsim
MuHammeT
Bisiklet
Merida
Daha önce böyle bir konu açıldımı bilmiyorum. Bugün iki kişiyi bisiklet sürmeye teşvik ettim ve başlattım.
Sizlerinde bu şekilde teşvik ettiğiniz kişiler kimler buradan paylaşırsanız herkeze bu konuda bir şevk gelir tahminimce.
Benim bugün başlattığım 1. kişi ana tedarikçilerimden biri olan bir arkadaş. İsmi Fatih. Şu anda sele aşamasında. Biraz önce telefonda oturamadığını anlatıyordu :) Yakında foruma da üye yapacağım İnşaAllah.
2. kişi ise kışın sürekli Metrokent den Arnavutköy otobüsüne bindiğim bir abim. Albayrak firmasında servis şöförlüğü yapıyor. Eski bisikletini tamir ediyor şu an. 14 senedir bisiklete binmemiş. Öyle bir işledim ki muhabbetin sonunda ben harbi aptalmışım demişti :D

Scudo
Bende mesai arkadaşım aynı ofiste çalıştığımız abimizi başlattım yaklaşık 3-4 aydır oda bisikletle geliyor. Santralde ki arkadaş da bisikletle geliyor ancak motoru satabilirse oda sürekli bisikletle gidip gelecek şimdilik iki kişi başladı bisiklete:)

Almanya'da öğrenciyken İtalyan bir kız arkadaşımı başlatmıştım. Tabi ki şehirde herkes bisiklet kullanıyordu ama biz şehirlerarası gitmeye başladık. Aradan 2 yıl geçti, hala arkadaşız. Kendisi yüksek lisans tezini bitirdi ve girişine de şöyle bir cümle eklemiş ;

"i would like to thanks the Germany and my friend Aykut for reminding me that the life is better on a bike"
yani diyor ki, Almanya'ya ve hayatın bisiklet üzerinde daha güzel olduğunu hatırlatan arkadaşım Aykut'a teşekkür ederim.

Bu da hayatımda güzel bir anı olarak kalacak :)

Banada bir arkadasım aşılamıstı :harika: Bende öyle aldım baslangıc sevıyesınde :harika: Birazda Cumhurbaskanlıgı Turlarınında etkileri var tabi :D Ama asıl sebebi bir arkadasımın vesile olması :D Bende etrafımdakilere elimden gelidiğince teşvik etmeye çalışıyorum.:harika::harika:

@ÇaNakkaLeRuHu
Bak aynen bana geçen sene Nisan da zehri verdiler :D Bianchi 713 HD aldık, toplasan 1.000km gitmedim baktım olmayacak Ekim ayına kadar sürdüm sonra bir araştırma ve Kasım ayında yol bisikletine geçtim.

Olay zehirde yani :ssrtcbya:

teşvik değil de 2 arkadaşımı ayartıp MTB'den indirip katlanır bisiklete bindirttim şimdi hiç inmiyorlar :D

Şimdiye kadar 4-5 kişiyi zehirledim. Bir iki kişi daha var inşallah onları da başlatacağım fakat bisikletini satıp motora başlayanlar var çevremde ona üzülüyorum

çevremdeki herkes. netice sıfır :D

• Beğen
Tepkiler: Whirlwind
Geri