Scudo Sports

Bisiklet sporcu lisansı ne işe yarar, faydaları nelerdir?

Emrah Y

Daimi Üye
Tepki
9
Bisiklet
Bianchi
Merhabalar, kolaylıkla çıkartılabilen ferdi sporcu lisansının ne işe yaradığı hakkında bilginiz var mı? Resmi turlara ve yarışlara katılmada gerekli olduğunu sanıyorum. Başka bir işe yarar mı? Özellikle, öğretmen olduğum için MEB'de bir işe yarar mı diye merak ediyorum. Not: Beden eğitimi öğretmeni değilim :(

Scudo
Bildiğim kadarıyla yarışlara katılmak için çıkartılıyor.

• Beğen
Tepkiler: Emrah Y
Evet ama bunu zaten sorumun içinde yazmıştım. Lütfen, bilgisi olan birisi yazarsa sevinirim. Devlette sertifikaların, bu tarz belgelerin işme yaradığını biliyorum. Asıl merak ettiğim konu bu. Ben 90 kiloluk göbeğimle yarışa katılacak değilim :) Ama ne bileyim; bir öğretmen olarak bilgisayar sertifikası, halk oyunları sertifikası vs çok işe yarıyor, belki sporcu lisansı da bir işe yarıyor diye düşünmüştüm.

@M.Ozkul

İyiymiş :) Tabi gerçek sporcuların hakkını yemek istemem. Öğretmen olarak, öğretmen evlerinin başkaları tarafından doldurulup açıkta kaldığımı hatırlayınca, sporcuların yerine koyabiliyorum kendimi. Yine de güzel bir şey tabi...

• Beğen
Tepkiler: Ali Ç.
bugün bisiklet lisansımı aldım bana sadece yarışlara katılabilme hakkını mı veriyor

Arkadaş heralde başka şeyler de kastetti

Örn: burs

-ben de merak ediyorum

• Beğen
Tepkiler: el Cezeri
Yurt dışındaki üniversitelere başvururken eğer lisansınız varsa kabul şansınız daha fazla oluyor.Bunu direk kendi sitelerinde yazıyorlar.Örnegin ; Bonn University

Burası Türkiye. Deaflympics olimpiyatlarına tarihte ilk ünvanıyla gitmiş olmamıza rağmen bu memlekette çok kepaze bir muamele görüyoruz. Lisansın yarışa girmenizden başka hiçbir işlevi yok.

Yakın zamanda lisans alan bir dostumuz bana prosedürü anlatan bir özel mesaj atabilir mi ?

bisikletle trafik kazasına bulaşırsan lisansı gören trafik polisi sana karşı biraz daha ciddiyet kazanabilir

Geri