Şaban KALE
Üye
- Tepki
- 2
- Bisiklet
- Ümit
Öncelikle merhaba, çok güzel bir forumunuz var. Hemen konuya gireyim, küçük yaşlardan beri bisiklete binerim son 2-3 yıldır da dağ tepe veya şehir merkezine yakın köylere geziler düzenliyoruz. Biskletim oldukça eskidi ayrızca zaten iyi bir dağ bisikleti almak istiyordum ve gidip bisikletçiden ng650 D yi beğendim. Tam alacaktım bir de internetten biraz araştırıyım dedim keşke bakmasaymışım. Kimisi kron al diyor sedona çok övülüyor salcanodan şaşma diyen var mekanik disk fren alacağınıza gidin v fren alın diyorlar oldukça kafam karıştı şu an içim gördüğüm modeller:
Carraro Smart D
Mondial Stardom
Ümit Typhoon 2D
Bianchi Speed 4000
Salcano NG 650 hd/d/v
Kron XC 150 V /D
Mondial Ardor
Ümit Novex
Bianchi Speed 2000
Carraro Remix-D
Bianchi Speed 3000
Ümit Ravenger
Carraro Force 612
Carraro 417 Turner
Kron XC 250 Eğer hidrolik disk fren çok farklıysa modellerin hidroliğini alacak bütçem var. Özellikle ng 650yi. Ayrıca arka attırıcının modelleri ve jantın özel örüm olmasının ne gibi bir farkı vardır. Şimdiden teşkkürler.
Carraro Smart D
Mondial Stardom
Ümit Typhoon 2D
Bianchi Speed 4000
Salcano NG 650 hd/d/v
Kron XC 150 V /D
Mondial Ardor
Ümit Novex
Bianchi Speed 2000
Carraro Remix-D
Bianchi Speed 3000
Ümit Ravenger
Carraro Force 612
Carraro 417 Turner
Kron XC 250 Eğer hidrolik disk fren çok farklıysa modellerin hidroliğini alacak bütçem var. Özellikle ng 650yi. Ayrıca arka attırıcının modelleri ve jantın özel örüm olmasının ne gibi bir farkı vardır. Şimdiden teşkkürler.