Scudo Sports

Bisiklet seçimi

fatix54

Üye
Tepki
36
Bisiklet
Kron
Arkadaşlar 600 TL bütçem var. Bianchi rombo ve salcano Astro arasında bir karar vermem lazım. Başka markalarda önereceksiniz ama.. şuan bazı nedenlerden bu iki marka arasında karar vermem lazım. Bainchi hakkında forumda olumsuz yorumlar var.. Yarına kadar gelen yorumlara göre kararımı vereceğim. Şimdiden teşekkürler.

Scudo
Bende salcano astro kullanıcısıym müthiş bir biisiklet ve çok hafif donanımına görede çok da ucuz

@oğuzhan uygun

sedona,salcano ve bianchi bir yana acelesi yoksa biraz daha bütçenizi arttrıp 800-900 arası daha kaliteli bir şeyler alabilirsiniz.Trek,corratec,specialized gibi...

@OnurErdem

Tavsiyen için teşekkürler. Başlangıç için şuan fırsatım var. bazı sebeplerden bunlardan birini seçmem lazım. Söylediğin markalar forumdan takip ettiğim kadarıyla Bianchi ve salcano ya göre çok daha iyi... Sanırım Salcano astro yada igman ı zorlayacağım...

arkadaşım alacaksan birkere al giant veya scott al derim sana

Bugün Salcano İgman ı aldım ancak internette gördüğüm fotoğraflar da koyu gri renkte benim aldığım düz siyah fotoğrafını yarın ekleyeceğim. 2010 dediler 2010 larda düz siyah varmı?

Geri