Scudo Sports

Bisiklet Seçimi Yardımı

Tepki
0
Bisiklet
Sedona
Herkese merhaba,

Yaklaşık 8 ay önce Sedona 610 modelini satın aldım. Bu 8 ay içinde bisiklete olan tutkum oldukça fazla şekilde arttı. Bende çıtayı biraz yükseltip yeni bir bisiklet almaya karar verdim. Özellikle aero bike modelleri inanılmaz derece ilgimi çekiyor. Olmazsa olmazlarımdan birisi tabiki karbon kadro. Bütçeyide biraz zorlayarak 10 bin türk lirası seviyelerine çıkardım. Bu konuda tavsiye görüş ve öneri bekliyorum. Benim kafamdaki iki model şöyle.

(link)
(link)

Yardımlarınızı bekliyorum.

Scudo
Önce kullanım sıklığı, amacı, kullanacağınız yol ve ne kadar esnek olduğunuza bakın. Sonra yol bisikletinizin tipine karar verin. Endurance, race, Aero vs vs...

Daha sonra modeller üzerinden konuşabiliriz.

Sonuçta en iyi yarış bisikleti şudur budur denilebilinecek bir durum yok. Size en uygunu var...

Specialized Venge aero olarak düşünülebilir aklınızda bulunsun.

@Ozan k.

Ben daha çok akşamları ve haftasonu kullanacağım bu bisikleti. İstanbul anadolu yakası sahil şeridinde daha çok vakit geçireceğim. Ama şile taraflarınada gidiyorum zaman zaman. Bu amaçla kullanacağım. Bahsettiğiniz farkları çok bilmiyorum ama internetten şuan araştırıyorum bu farkları.

@Canince

Öneri için teşekkürler ama bir kaç modeli var sitesinde siz hangisini önerdiniz?

Size endurance tip uyar.

Cannondale synapse hı mode, canyon endurance Cf 9.0. Falan uyar size...

@Ozan k.

Öneriniz için teşekkür ederim. Özellikle Canyon çok ilgimi çekti ama türkiyede garanti olayı biraz sıkıntı gibi duruyor.

Damien Hirst “Butterfly” Trek Madone bence aradigin ozelliklerin hepsini karsilicak bir bisiklet

@cilekli muhallebi

Kendi sitesindeki fiyatları baya tuzlu türkiye fiyatları nedir? Bisiklet güzel ama 10 bin liranın üstüne çıkmam şuan çok mümkün değil gibi.

canyon u 1500 euro üstü olduğu için almanya ya gitmedikçe yada birine getirtmediğiniz sürece alamazsınız. getirme şansınız varsa eğer jantlardan dolayı canyon u seçerdim ben

@Angel

Vergilerini vs ödersek dahi getirtemiyor muyuz? Kendi sitesinde türkiyeye yolladığını söylüyor. 200 dolar vergi alıyor ama.

Geçiyor da maliyet iyice artıyor...

Cannondale synapse hı mode, hem fiyatı hem özellikleriyle sizin için biçilmiş kaftan...

@Ozan k.

Cannondale markasına nedense çok ısınamadım. Ama bu bisiklet fena değil. Önerinizi değerlendireceğim. Teşekkürler.

Arkadaşlar,

Canyon Endurace CF 9.0 SL hakkında ne düşünüyorsunuz?

(link)

Geri