Scudo Sports

Bisiklet Seçimi Yardim

Berkant.dogan

Daimi Üye
Tepki
54
Sedona 721'almayı düşünüyorum. ama aklım ara sıra sedona 729 ve salcano insomnia 50 Ye gidiyor sizce 721 doğru bir şecim mi ? hakkında bütün düşünceleriniz yazarmısız ?

Scudo
bisiklet seçiminde çaresiz kalman doğal ama hangi bisikleti alacaksan al önce seleye oturmadan bisikletin üst borusunun apış arana olan uzaklığı 3-4 parmak olmalı bunu kesin yap o vakit kadrodan yana sıkıntın olmaz ,burada herkeze aynı mesajı atıyorum herkezde tercih yapamadığını yazıyor boyun uzunluğu ,artı bacak boyun uzunluğu, kalçadan ölçülmeyecek apış arasından bacak ile vücudunun birleştiği yerden bacak uzunluğunu ölçeceksin ayrıca kilo kaç ..bunlar önemli..

Üçü de birbirine yakın bisikletler. Sadece 729 29 inc. 29er lerin faydalı artık malumunuz. Daha iyi yaklaşma açısı daha iyi tutuş vs. vs. 721 ve salcano 50 de birbirine yakın fakat salcano da rockshox maşa var. En azından sedona nın maşasından iyidir. Ama sedona arasında seçecek olsam 729 seçerdim.

Sram arka attırıcıların,sert ve kırılmaya daha yatkın olduğunu okumuştum.

@mertimtr

Katılıyorum , vites te sram diyorum. ama genel olarak bakmak lazım yinede.

berkant bu şekle göre bi daha ölçermisin ..http://www.volaerecumbents.com/2011/images/leg_length.jpg

Geri