türker isenlik
Üye
- Tepki
- 0
konu olarak benzer çok mesaj olmasına rağmen yeni başlayan biri olarak her yeni bişi okuduğumda aklım biraz daha karışıyor, dolayısıyla yardımınızı rica ediyorum.biraz araştırma ve forumunuzdan edindiğim bilgiler ışığında bir kaç model ve marka kafamda belirledim, ve onların arasında da kararsızlığım var. Ayırabileceğim bütçe 500-700 arası, ancak okudukça gördüm ki üzerine biraz daha ekledikçe daha iyi bisikletlerde aklım kalıyor, bunun pek sonu yok gibi
dolayısıyla bütçemi bu miktarda tutmayı düşünüyorum.
beğendiğim bikaç model şunlar; sedona borla, kron xc500, geotech fun, geotech sahara.
araziye göre daha çok asfaltta kullanacağımı düşünüyorum, ancak kullanmaya başladıktan sonra bu ne kadar değişir şu an kestiremiyorum.
bunların arasında hangisini seçmemi önerirsiniz, ya da bu fiyat aralığında sizin önerebileceğiniz başka modeller de olursa sevinirim.
yeni bisikletlerde vites fren ve jant ayarının yapılması gerektiğinden bahsedilmişti başka bir başlıkta, onu da internetten almadığımı varsayarsak aldığım yere yaptırmam mümkün mü?
beğendiğim bikaç model şunlar; sedona borla, kron xc500, geotech fun, geotech sahara.
araziye göre daha çok asfaltta kullanacağımı düşünüyorum, ancak kullanmaya başladıktan sonra bu ne kadar değişir şu an kestiremiyorum.
bunların arasında hangisini seçmemi önerirsiniz, ya da bu fiyat aralığında sizin önerebileceğiniz başka modeller de olursa sevinirim.
yeni bisikletlerde vites fren ve jant ayarının yapılması gerektiğinden bahsedilmişti başka bir başlıkta, onu da internetten almadığımı varsayarsak aldığım yere yaptırmam mümkün mü?