Scudo Sports

Bisiklet Önerisi (500tl civarı)

essuner

Üye
Tepki
1
500 lira civarı limitim var hangi marka ve modeli önerirsiniz?

Scudo
merhaba, öncelikle mtb mi yoksa city bike mı düşünüyorsunuz, düşündüğünüz fiyatta Salcano nun modelleri mevcut aynı şekilde carraro, sedona- borla (425$ kadar) var ben başlangıç için ben carraro tercih ederdim. Bütçenizi 200-300 TL kadar daha zorlayıp alt model bir bisiklet almaktansa daha ara model birşey alabilirsiniz.

Kron XC250 V Fren de olabilir..

Mtb ve disk fren düşünüyorum. Salcano NG650 MD, Bianchi Speed 3000 ve Carraro Force arasında kaldım hangisini önerirsiniz ?

@ayhan goksu

Mtb ve disk fren düşünüyorum. Salcano NG650 MD, Bianchi Speed 3000 ve Carraro Force arasında kaldım hangisini önerirsiniz ?

Ben bianchi yi elerdim, bianchi ara modellerde belirlenen fiyatta beklenen performansı veremiyor, 500 TL ye aldığınız bir bianchi deki komponentlere bakıyorsunuz 300 TL lik bisikletlerin üzerinde var, bu fiyatta belirlenen bir bisiklette disk fren mekanik disk tir çünkü hidrolik disk pahalıdır,mekanik disk de hidolikten daha ağırdır, eğer yağmur çamur içinde pek işiniz olmayacaksa ben V-fren öneririm böylece ekstra ağırlıktan kurtulmuş olursunuz, bu belirlediğiniz 3 model arasında ben carraro ya yönelirdim.

Kron xc250 almanı öneririm. Bu seneki renkleri oldukça hoş ayrıca illa bu seçtiklerinden birisi olacaksa carraro force öneririm..

bu arada disk fren düşünüyorsan xc250'nin mekanik disk frenlisi var ama ben sana Mekanik disk fren yerine V fren kullan derim.

@Hasan Kılınç

Teşekkür ederim, önerilerinizi dikkate alacağım.

ben ng 650 26v almanı önerirm eğer çok zorlu yollara gitmeyeceksen, bende var bir tane çok rahat ayrıca çok iyi perfomansı var

Bu işin içinde olarak söylemek istediğim iki model

1)kron xc250 ki kadro olarak bu fiyata önereceğim kalitede 1 numara sizi yarıyolda bırakmaz.
2)Başlangıç için bu fiyata istekleri karşılayan bir model salcano ng650 md (eski modeline göre bu sene sınırlarını aştı)

ikisini inceleyin kararınızı verin araştırmanızı da sürdürün

Kron xc 250 yi 550tlye 10 taksite buldum daha uygun fiyat bulabilir miyim sizce?

XC250 lerden memnun kalırsın

• Beğen
Tepkiler: essuner
Bayisinden peşin fiyatına 500'e bırakırlar ama ben size 100tl daha koyup kron xc500 almanızı şiddetle öneririm.Kilitlenir maşa,double alaşımlı kadro,shimano göbek ve shimano-altus 24 vites avantajları var.Aradaki fark 100 tl umarım Kron xc500 alırsınız.

Geri