Scudo Sports

bisiklet öldürdü haberi..

soner kalaycıoğlu

Forum Demirbaşı
Tepki
933
İsim
soner
Başlangıç
1968—69
Bisiklet
Bianchi
Bisiklet türü
Klasik
(link)

(link)

bisiklet öldürdü diye haber vermek ne kadar yanlış.bisiklet kullanma eğitimi zorunlu olmalıdır.

Scudo
Batu için çok üzüldüm, gencecik bir çocuk. Işıklar içinde yatsın.. Kazanın ne zaman olacağı, nasıl sonuçlanacağı hiç belli olmuyor. Hepimiz dikkatli olmalıyız. Ailesine de sabır dilerim.

Fakat ne haberin başlığında ne de içeriğinde, "bisiklet öldürdü" diye bir ibare göremedim. Gerçi görsem de şaşırmazdım zira bu Takvim vb. gibi paçavralardan her türlü çirkinlik beklenir.

Düzeltme: Birinci sayfada "Bisiklet Öldürdü" başlığı atılmış, şimdi gördüm. Rezalet.

• Beğen
Tepkiler: ersinnsahin
bu tür haberler bisiklete binmekten soğutuyor insanı

Dünyada günde yüzlerce kişi belki de araba kazalarında hayatını kaybediyor. Arabadan soğumuyoruz.

Allah rahmet eylesin kardeşimize. Diyecek söz bulmak zor :(

Araba kazalarında ARABA ÖLDÜRDÜ diye bir başlık atılmıyor ama bir bisiklet kazasında BİSİKLET ÖLDÜRDÜ diye bir başlık atılıyor..Niye?Çünkü başlık atan kişi,o başlığı rastgele atıyor..Haber veya başlık umurunda değil..Aklına ilk geleni sallıyor..

Öyle bir başlık atmış ki,sanki bisiklet çocuğun katili..Bisikletin ne suçu var?!
Ben sokakta çocukları inanılmaz hızlı bisiklete binerken görüyorum ve arada uyarıyorum..Daha dün bir çocuğa ''yavaş git'' diye bağırdım..''Ben yavaş gidemem'' diye de karşılık aldım..:rolleyes:
Kafa da kask yok,dizlik/dirseklik/eldiven yok..Zaten yalandan bir bisiklet..Frensiz biniyorlar bazıları..Son süratta gidiyorlar...Sonra da böyle kazalar oluyor..Gerçi burada yanlış bir düşme sözkonusu..Anlık bir refleksle ters düşmüş galiba..

Basın,adam gibi başlık at..Adam olun..İnsanları bisikletten soğutmayın..
Bu başlığı atan gazete özür dilesin..Böyle saçmalık olmaz..!
Bir yandan bisiklet yolu yapılıyor,bir yandan da böyle başlıklar atılıyor ve iki tarafta aynı kafaya sahip..!

Geri