Scudo Sports

Bisiklet merağı,Ama yardımınız gerekiyor

Tepki
0
Arkadaşlar merhaba,
Birden bire bir bisiklet merağı sardı beni.Ama ne alacağımı ne ölçülerde alacağımı bilemiyorum aslında o yüzdende siz bu işin içinde olan arkadaşlarımdan destek istiyorum.Öncelikle bu iş için bütçem 400-500 lira ilk etapta bunu klasik İstanbulda kullanacağım,Oturduğum yerde öyle düzgün yollartı olan bir yer değil.Boyum 1,91 ne ölçülerde bir bisiklet bana uygun olabilir.Ve uygun bir bisikleti nerden temin edebilirim.2.elde olabilir sonuçta iyi birşeyse..Arkadaşlar ciddi anlamda destek bekliyorum bu konuda.Beni aydınlatırsanız çok sevinirim.
Herkese selamlar,

Scudo
19 inc kadro size uygun olur bence ama zaten bu butceyle sıfır bisiklet pek mumkun deil ıkıncı el araştırabilirsin dostum ya da parça parça toplayabilirsin bunun da ayrı bi zevki var tavsiye ederim

• Beğen
Tepkiler: serkan kurtulmuş
bu bütçeyle salcano modellerine bakabilirsiniz,astro sizin için iyi bir başlangış olur.salcanonun internet sitesine girerseniz satış noktalarını tam olarak bulabilirsiniz,size uygun olabilecek kadro 19-20 inç olabilir ama salcano kadrolarının geometrisini bilemiyorum en iyisi bisiklete binmek olur.

• Beğen
sedonacı baba 500 e mi ne sedona 711 satıyordu galiba boy olmaz ama şansınızı deneyin bi iletişime geçin.

• Beğen
Geri