Scudo Sports

bisiklet lisansı yardım

Tepki
1
Bisiklet
Salcano
dağ bisikletine göre lisansım yok lisans cıkartıığında illa takımın olmasımı lazım (çok merak ettim)

Scudo
Bildiğim kadarı ile hayır bölgenizdeki gençlik spor müdürlüklerinden form fotoğraf ve doktor raporu gerekiyor diye biliyorum kolay gelsin hayırlı olsun

Takıma ihtiyaç yok, İl gençlik spor müdürlüğünüzden ferdi lisans çıkartabilirsiniz

@M.Ozkul

Bu ferdi lisans tam olarak ne işe yarıyor . Kendimizin bireysel olarak yarışlara katılma hakkımı veriyor.

(link)
Gsgm ve uci lisanslarını aldığında ferdi olarak yarışmalara katılabilirsin

• Beğen
Tepkiler: Emre G.
ferdi lisans alırsan o sene içinde yıl bitesiye kadar ferdi olarak yarışlara katılabilirsin,o yıl bitmeden bir kulübe geçiş yapamassın ferdi lisansın bittiğinde tekrar vize için başvuracağın zaman eğer ki bir kulübe katıldıysan kulüb senin için halleder seninde uğraşmana gerek kalmaz :)
ayriyetten dağ yol diye lisans çıkartırken ayrım yapılmıyor sadece hangi spor dalı olduğu yazar :)

yani ferdi lisansın var istediğin yarışa girebilirsin :)

Ferdi lisans ile sadece ulusal yarışlara girebilirsiniz. Uluslararası yarışlar için federasyon sitesinden UCI lisansı başvurusu yapıp lisans çıkarmanız gerekir :)

@Hakan Yazgan

girersin sorun olmaz ama uluslar arası yarışlara uci lisansıyla girebilirsin uci lisansı diyip aratabilirsin forum içi

Ferdi lisansı gençlik merkezinden çıkartabilirsin, oraya gittiğinde oradaki görevliler sana yardımcı olur. Ferdi lisansını çıkarttığında ulusal yarışmalara onunla katılabilirsin ve gençlik merkezine bağlı otellerde 20 TL ye kalabilirsin. UCI Lisansı ile yurt dışındaki yarışmalara katılabilirsin. O lisans için bisiklet federasyonunun sitesine girip, sporcu kaydını yapıp başvurabilirsin.

O zaman bende bir soru sorayım. Lisans çıkarmanın maliyeti nedir ? Herhangi bir ücret varmı ?

lisans çıkartmak için para verilmiyor maliyeti de sağlık raporu,fotoğraf v.b

Birde nufus cüzdan sureti. 2 adet foto

Aşağıdaki form doldurulup, doktora onaylattırılıp ilgili gençlik ve spor müdürlüğü sicil, lisans servisinde lisans alınacak.

(link)

Geri