Scudo Sports

Bisiklet kurulumunu yapamadım..

Guanzo45

Aktif Üye
Tepki
73
İsim
Mehmet
Başlangıç
2013—14
Bisiklet
Ghost
Bisiklet türü
Diğer
Merhaba arkadaşlar kadro ve parça olarak topladığım 29" dağ bisikletinin kurulumunu yapamadım gidon ters yöne hareket ediyor, hidrolik disk fren sistemini takamadım. İzmir'de bisiklet kurulumunu nerede yaptırabilirim? Sundu bisiklet nasıl bir yer güvenilir mi?

Şimdiden teşekkürler herkese.

Scudo
Selam,öncelikle kurulumu kendiniz yapmaya kalktıysanız mutlaka gerekli alet ve edavata sahipsiniz demektir,gerekli malzemem var ama buna rağmen yapamadım derseniz en mantıklısı düzgün bir bisikletçiden yardım almak,gidon ters yöne hareket ediyor derken vidaları tam sıkamayıp boşamı düşüyor yoksa furç takımını tam oturtamadığınız için boşluktamı kalıyor? Hidrolik disk fren sisteminin montajı izlediğim videolardanda gördüğüm kadarıyla herkesin yapabileceği bir şey değil,bir çok bisikletçi bile beceremeyebiliyor,havasını almak yağı düzgünce enjekte etmek balatalara yağ bulaştırmamak hakkaten zor,el alışkanlığıda lazım,.daha önce yapmadığınız işlerse zor.
Bulunduğunuz yer Manisa ise o taraftaki arkadaşlar sizi yönlendirebilir,İzmir'de bir yer istiyorsanız çok alternatif var bunlardan biride Sundudur,sonuçta profesyonelce bu işi yıllardır yapan bir firma,Çankaya (Ali bey) ve Bostanlı'da (Erdoğan usta) yerleri var ne tarafa yakınsanız farketmez işinizi hallederler,ama gitmeden önce arayın mevsimi olmamasına rağmen özellikle haftasonları yoğun oluyorlar,sallamasınlar sizi.

Geri