Scudo Sports

Bisiklet kullanırken nasıl video çekebilirim?

coolrap

Üye
Tepki
3
Selamlar bisiklet kullanırken nasıl video çekebilirim merak ettim bu iş için profesyonel yöntemler var gidona sabitlemek için aparatlar kask kameraları gibi ama ben daha çok şöyle basit yöntemlerle yapmak istiyorum malum bir yada iki sefer çekeceğim video için aparat aramak satın almak işime gelmiyor. yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.

Scudo
bir arkadaşımda görmüştüm cok bait bir kask almış bunn üzerine kaskı keserekten bir platform oluşturmuş ve burayada kamerayı lastik lerle sabirlemişti ve gaytde başarılı olmuştu 20-30 ytl arasında bir maliyet olur sanırım. kolay gelsin

Ben bu yaz yaptığımız İran - Pakistan - Hindistan turunda elimde tutarak çektim. Eğer arazi de kullanmayacaksan çok büyük problem olmaz. Kamerayı boynuna astığın sürece istediğin an anında bırakabilirsin.

6 adet çanta ile yaklaşık 42 kg ağırlığa ulaşan bisiklette bile, sol elinizde tuttuğunuz sürece çok büyük bir dengezilik yaşanmıyor. Arka freni bırakırsanız kötü sonuçlar oluşabilir tabi.

Aşağıdaki videoları bu şekilde çekmiştim.

yardımlarınız için çok teşekkür ederim peki arazide kamerayı boynunuza astığınız gibi göğüsü kamerayı sabitlesek telefon kayışı ve belki kemer yardımı ile böyle bir yöntem sizce daha verimli olabilirmi?

düz yolda yavaş gidip bir elinle kamerayı tutabilirsin

ben böyle bir ürün gördüm. kayıt için güzel olabilir.
(link)

bisiklette tek elinizi bırakıp sürebiliyosanız,tek elinizle kamerayı tutabilirsiniz.(Benim tavsiyemdir,deneyim yoksa fazla denemenide tavsiye etmem:))

Geri